29.12.2020 17:15

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία που δημιουργεί άσχημες εντυπώσεις προχώρησε σήμερα ο Πάνος Παπανικολάου, Νευροχειρουργός-Διευθυντής στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας – Πειραιά και γ.γ.  της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ). 

Όπως καταγγέλλει στα social media ο κ. Παπανικολάου, με «άνωθεν» εντολή αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος εμβολιασμός δεκάδων υγειονομικών στο νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ» και στη θέση τους εμβολιάστηκαν υπουργοί και συνεργάτες τους. «Ντροπή κ. Κικίλια» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του γ.γ.  της ΟΕΝΓΕ:

«Σήμερα 29/12 στο “Σωτηρία” (υποτίθεται ναυαρχίδα της χώρας στην μάχη ενάντια στην επιδημία από τον Μάρτιο) με άνωθεν εντολή ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ο προγραμματισμένος εμβολιασμός δεκάδων υγειονομικών και στην θέση τους εμβολιάστηκαν ισάριθμοι υπουργοί και παρατρεχάμενοι. ΝΤΡΟΠΗ @Vkikilias»

Τι απαντά το υπουργείο Υγείας

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους σχολιάζοντας το συγκεκριμένο θέμα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα συνολικά 195 εμβολιασμούς. Η καθυστέρηση που σημειώθηκε σήμερα οφείλεται στο γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν περισσότεροι εμβολιασμοί από όσους είχαν προγραμματιστεί αρχικά.

Το θέμα αντιμετωπίστηκε άμεσα με νέο εφοδιασμό του νοσοκομείου. Ο εμβολιασμός των υγειονομικών συνεχίζεται κανονικά και πέντε εμβολιασμοί που ήταν αρχικά προγραμματισμένοι για σήμερα, θα πραγματοποιηθούν αύριο χωρίς άλλη καθυστέρηση.

 Θα ήθελα να επισημάνω ότι σε μια διαδικασία που βρίσκεται στα πρώτα 24ωρα εφαρμογής της, οι υπερβολικές αντιδράσεις δε βοηθούν κανέναν.»

 

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads