28.12.2020 13:17

Στον τομέα της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής επεκτείνει τις δραστηριότητες της, η Μenarini Hellas, με τη διάθεση στην ελληνική αγορά της σειράς προϊόντων RELIFE.

Το νέο επιχειρηματικό τμήμα RELIFE έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με δερματικές παθήσεις, μέσω της σειράς προϊόντων RELIFE. Η σειρά προϊόντων RELIFE αποτελείται από ολοκληρωμένες θεραπευτικές λύσεις που καλύπτουν καθημερινές ανάγκες και βασίζονται στην καινοτομία και την επιστημονική έρευνα. Με το μήνυμα “My skin says how I feel”, η σειρά RELIFE φροντίζει για την επίτευξη της ευημερίας-ενός εσωτερικού και εξωτερικού ‘’well-being’’- ξεκινώντας από το δέρμα.

Το χαρτοφυλάκιο των δερμοκαλλυντικών προϊόντων RELIFE απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες αλλά και παιδιά και περιλαμβάνει αποτελεσματικές, εξαιρετικά καινοτόμες και ολοκληρωμένες θεραπευτικές λύσεις για δερματικές παθήσεις όπως είναι η ατοπική δερματίτιδα/έκζεμα, το μέλασμα/υπερμελάγχρωση, η υπερκεράτωση και η ακμή. Παράλληλα, η RELIFE υπόσχεται μια νέα επαναστατική προσέγγιση για την Αισθητική Ιατρική, συνδυάζοντας ιδιαίτερες και τελευταίας τεχνολογίας τεχνικές.

O κ. Γεώργιος Συκιανάκης, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της Menarini Hellas αναφερόμενος στην νέα αυτή επένδυση δήλωσε: «με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την επέκταση των δραστηριοτήτων της Menarini και στους τομείς της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής, μέσω των προϊόντων RELIFE. Η καινοτομία αποτελεί την κινητήριο δύναμη για τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας, με γνώμονα πάντα την υγεία και ευεξία των ασθενών. Σε αυτή τη φιλοσοφία εντάσσεται και η επέκταση των δραστηριοτήτων μας στους τομείς της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής με τη δημιουργία του τμήματος RELIFE. Το νέο τμήμα, βασίζεται στην επιστημονική εμπειρία της Menarini και έχοντας στο επίκεντρο τον ασθενή, στόχο έχει να παράσχει υψηλά πρότυπα ποιότητας στην έρευνα, ανάπτυξη και την παραγωγή προϊόντων καθώς και στην ιατρική εκπαίδευση».

H κα Ανδριάνα Ζούπου, Business Unit Head, από την πλευρά της τόνισε «η σειρά προϊόντων RELIFE εισάγει μια ολιστική προσέγγιση στη Δερματολογία και την Αισθητική Ιατρική. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε περισσότερες καινοτόμες θεραπευτικές επιλογές στους επαγγελματίες υγείας, στον ασθενή και κατ’ επέκταση στον άνθρωπο εστιάζοντας στην επίτευξη πλήρους ευεξίας, ξεκινώντας από το δέρμα».

Σχετικά με τον όμιλο Menarini

Ο όμιλος Menarini με έδρα την Φλωρεντία Ιταλίας  και με παράδοση στην καινοτομία και στην ανάπτυξη μοναδικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, μέσα από τις 14 παραγωγικές της εγκαταστάσεις και τα 6 υπερσύγχρονα κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης στις 136  χώρες δραστηριοποίησής της και με 17.000 υπαλλήλους, εργάζεται αδιάκοπα με μοναδική αποστολή της την ευημερία του ανθρώπου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Με κύκλο εργασιών 3,6 δισεκατομμυρίων ευρώ, η Menarini κατέχει την 13η θέση στην Ευρώπη μεταξύ5.345 εταιρειών και την 35η θέση παγκοσμίως μεταξύ 21.587 (πηγή : IQVIA).

Ο όμιλος διαθέτει 6 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης για την παραγωγή καινοτόμων  προϊόντων που καλύπτουν θεραπευτικές ανάγκες σε σημαντικές κατηγορίες συμπεριλαμβανομένων καρδιολογίας, γαστρεντερολογίας, πνευμονολογίας, λοιμωδών νοσημάτων, διαβητολογίας, αντι-φλεγμονωδών και αναλγητικών. Μέσω των φαρμακευτικών προϊόντων της, ο όμιλος Menarini συνεισφέρει συνεχώς στην υγεία των ασθενών σε όλο τον κόσμο, πάντα με υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Ακολουθεί αναλυτική περιγραφή της δερματολογικής σειράς προϊόντων RELIFE

 

Κρέμα Relizema™ με Παλμιτική φουρφουράλη, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό (Ιατροτεχνολογικό προϊόν CE 0476) 

 Υπερενυδατική λοσιόν Relizema™ με Βούτυρο καριτέ, γλυκερίνη, SK-Influx, OLEOSOFT-4, DERMAXYL και βιταμίνη Ε

Προϊόν Καθαρισμού Relizema™ με Μείγμα HYDROVITON PLUS, SK-Influx, Βιταμίνη E6 και Vitis Vinifera

2.   Σειρά προϊόντων Relizema baby για την βρεφική φροντίδα στην αλλαγή της πάνας.

Relizema™spray & go-zinc+panthenol με Γλυκονικό ψευδάργυρο, Ταυρίνη, Πανθενόλη και Οξείδιο του ψευδαργύρου. Εύκολη και πρακτική εφαρμογή χωρίς να απαιτείται επάλειψη.

Relizema baby cream με Γλυκονικό ψεδάργυρο, Ταυρίνη, Πανθενόλη, Οξείδιο του ψευδαργύρου και αμυγδαλέλαιο. Συνδυάζει τον δερματικό φραγμό και την αναδόμηση. 

3.    Σειρά προϊόντων U-lifeTM με υψηλή περιεκτικότητα ουρίας για ενυδάτωση και υπερκεράτωση.

Η υπερκεράτωση χαρακτηρίζεται από πάχυνση του πιο επιφανειακού τμήματος της επιδερμίδας, που ονομάζεται κερατίνη στιβάδα. Στο επίπεδο αυτό τα κύτταρα εμφανίζουν αυξημένη συγκέντρωση σε κερατίνη, πρωτεΐνη που τους προσδίδει ξηρή και πολύ σκληρή όψη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, υπάρχει μη φυσιολογική άθροιση της κερατίνης με αποτέλεσμα τη δημιουργία πλακών ή περιοχές με ξηρό δέρμα καλυμμένο με κρούστες. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τις μελαγχρωματικές βλάβες (πανάδες) που περιλαμβάνει το καθαριστικό προετοιμασίας, την κρέμα ημέρας και την κρέμα νύχτας.

Η σειρά προϊόντων U-lifeTM αποτελείται από:

U – Life™ 30 Υπεραναγεννητική κρέμα χεριών με 30% ουρία, γλυκερίνη και διμεθικόνη

U – Life™ 40 Ενυδατική – καταπραϋντική κρέμα ποδιού με 40% ουρία και γαλακτικό οξύ

U – Life™ 50 Κρέμα για την εντοπισμένη υπερκεράτωση  με 50% ουρία

4.    Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, Pigment SolutionTM για τις μελαγχρωματικές βλάβες (πανάδες) που περιλαμβάνει το καθαριστικό προετοιμασίας, την κρέμα ημέρας και την κρέμα νύχτας.

Οι μελαγχρωματικές βλάβες –υπερμελάγχρωση- σχηματίζονται συχνά σε περιοχές του δέρματος που είναι εκτεθειμένες στον ήλιο. Οι μελαγχρωματικές βλάβες αποτελούν περιοχές του δέρματος με πιο σκούρο χρώμα από το σύνηθες, το οποίο οφείλεται σε εναποθέσεις μελανίνης λόγω υπερπαραγωγής της από τα μελανοκύτταρα του δέρματος, την οποία προκαλούν διαφορετικοί παράγοντες. Οι πιο συνηθισμένες είναι οι κηλίδες γήρανσης, οι πανάδες και οι φακίδες.

Η σειρά προϊόντων Pigment SolutionTM αποτελείται από:

Καθαριστικό προετοιμασίας Pigment Solution™ για ήπιο καθαρισμό και προετοιμασία του δέρματος για τη θεραπεία

Κρέμα ημέρας Pigment Solution™ με Βιταμίνη Α, KojicAcid και Aquaxyl™

Κρέμα νύχτας Pigment Solution™ με Γλυκολικό οξύ, Kojic Acid και Μικροπέρλα Shq

Σύντομα, το δερματολογικό χαρτοφυλάκιο της RELIFE θα εμπλουτιστεί με προϊόντα για το Ακνεϊκό Δέρμα, τη σει ρά Papix, όπου περιλαμβάνει gel για θεραπεία της ακμής, ενυδάτωση και συντήρηση καθώς και απαλό καθαριστικό.

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads