15.12.2020 16:36

Ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος άφησε να εννοηθεί ότι δεν ρωτήθηκε η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων. Όλα τα μέλη της διαφωνούν με το μέτρο

 Μείζον θέμα προκύπτει  με τις κυβερνητικές αποφάσεις για την προστασία από τον κορονοϊό αφού όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Χαράλαμπου Γώγου, η Επιτροπή είναι αντίθετη με την απόφαση της κυβέρνησης για ρεβεγιόν με 9 άτομα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Χαρ. Γώγος, όλα τα μέλη της Επιτροπής συμφωνούν με τη θέση για γιορτές μόνο με την οικογένεια που ζούμε στο ίδιο σπίτι και συμπλήρωσε ότι δημιουργείται σύγχυση με τον αριθμό των 9 ατόμων.

Εξήγησε ότι οι αριθμός 9 δεν παίζει κανέναν ρόλο καθώς θα μπορούσαν για παράδειγμα να βρεθούν μαζί τέσσερα ζευγάρια μέσα σε ένα σπίτι. «Στη φάση αυτή χρειάζεται ο μέγιστος βαθμός ασφάλειας τόνισε ο καθηγητής» και πρόσθεσε ότι δεν θα πρέπει καν να χρησιμοποιούμε τη λέξη ρεβεγιόν καθώς έχει την έννοια της γιορτής, της ολονύκτιας διασκέδασης και δεν υπάρχει ρεβεγιόν με μια οικογένεια.

Ο καθηγητής Γώγος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, άφησε να εννοηθεί, μάλιστα, ότι η Επιτροπή δεν ρωτήθηκε. Όπως είπε  «αν είναι τόσο μείζον το θέμα, φαντάζομαι θα το φέρουν και στην επιτροπή για να υπάρξει μια οριστική θέση», συμπληρώνοντας για μια ακόμα φορά ότι η Επιτροπή δεν είναι όργανο που αποφασίζει αλλά όργανο που γνωμοδοτεί.

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads