03.12.2020 17:25

Άδειες από ασθενείς παραμένουν οι «επιταγμένες» ιδιωτικές κλινικές, όπως καταγγέλει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών, Γρηγόρης Σαραφιανός.

Μιλώντας στο Status FM σημείωσε, ότι ενώ η κυβέρνηση επίταξε την ομώνυμη κλινική του με αποτέλεσμα εκείνος να την αδειάσει άρον άρον τελικά δεν μεταφέρθηκε κανένας ασθενής.

«Ενώ μας άδειασαν άρον άρον από ασθενείς, μπλέξαμε σε γραφειοκρατικά και τεχνικά θέματα και δεν έχει έρθει κανείς στην κλινική μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαραφιανός ενώ παράλληλα επισημαίνει πως παρά τα τηλεφωνήματα που έκανε στον υπουργό, εκείνος δεν το σηκώνει.

«Οι ασθενείς που είχαμε μεταφέρθηκαν αυθημερόν σε κέντρο αποκατάστασης και δεν ήρθε κανένας ασθενής. Έχω το δικό μου προσωπικό, ήρθαν κι από τα δημόσια νοσοκομεία με φύλλα πορείας. Οι διοικητές της ΥΠΕ μου δηλώνουν παντελή άγνοια και ο Υπουργός δεν μου σηκώνει το κινητό του. Ακόμα εκκρεμεί η ΚΥΑ για την επίταξη. Δεν υπάρχει μηχανογραφική πλατφόρμα προκειμένου να αποζημιωθούμε για τους ασθενείς που στείλαμε στο κέντρο αποκατάστασης. Έπεσαν οι εισαγωγές αλλά αυξήθηκαν οι διασωληνώσεις και αυτό είναι ανησυχητικό», τόνισε.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads