30.11.2020 18:50

Κατά την διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, άνοιξε την τοποθέτησή του διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα περί ύπαρξης διπλού μητρώου. «Υπάρχει ένα και μόνο σύστημα καταγραφής για τα δημόσια και τα ιδιωτικά εργαστήρια. Όλοι καταχωρούμε τα αποτελέσματα αυτό το μητρώο», τόνισε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι όλα όσα γράφονται επί τούτου προκαλούν σύγχυση.

Θέση για τα εν λόγω δημοσιεύματα πήρε και ο Νίκος Χαρδαλιάς, χαρακτηρίζοντας τα «αβάσιμα», ενώ όσον αφορά τη διασπορά του κορονοϊού, τοποθετήθηκε εκ νέου για 18 «κόκκινες» περιοχές στη χώρα.

Εισαγγελική έρευνα για το παράλληλο σύστημα καταγραφής κρουσμάτων κορονοϊού στον ΕΟΔΥ

Tην παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου προκάλεσαν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την ύπαρξη παράλληλου συστήματος καταγραφής κρουσμάτων κορονοϊού από τον ΕΟΔΥ.

Ειδικότερα η κα Παπαγεωργακοπούλου διέταξε προκαταρκτική εξέταση με αφορμή τα δημοσιεύματα των εφημερίδων «ΒΗΜΑ» και «Δημοκρατία» περί παράλληλου συστήματος καταγραφής κρουσμάτων με κορoνοϊό από τον ΕΟΔΥ, με αποτέλεσμα τη μη ακριβή αποτύπωση του αριθμού των ατόμων που έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads