10/6/2020 19:01

Η πρόεδρος του συλλόγου γονέων παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες «Αγία Σοφία», Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου Κοκολάκη καταγγέλλει την κατάσταση που επικρατεί στην καρδιοχειρουργική εντατική του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Η καταγγελία της έρχεται μετά την ανάδειξη του προβλήματος υγείας ενός τρίχρονου κοριτσιού από την Κρήτη, το οποίο χρειάζεται άμεση επέμβαση καρδιάς.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Χ. Κοκολάκη στο Mega, το παραπάνω περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο, αλλά πρόκειται για γενικό φαινόμενο καθώς το τμήμα της καρδιοχειρουργικής είναι εντελώς κλειστό με τις εργασίες του να βρίσκονται σε αναστολή προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως μονάδα Covid.

Παρ’ όλα υτά, με βάση της καταγγελίες της κυρίας Κοκολάκη, κανένα περιστατικό κορωνοϊού δεν έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Τα προβλήματα με το συγκεκριμένο τμήμα δεν είναι καινούρια, καθώς εδώ και χρόνια γίνεται μια προσπάθεια αναστολής της λειτουργίας του για διαφορετικό λόγο κάθε φορά. Τώρα γίνεται μεγάλη προσπάθεια να αποκατασταθεί η λειτουργία του και αυτή αφιερώνεται σε όλα τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν και έχασαν τη μάχη.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads