13/5/2020 15:58

Σε καραντίνα μπαίνουν 96 νοσηλευτές και γιατροί στον «Ευαγγελισμό», σύμφωνα με την ΕΡΤ, καθώς ήρθαν σε επαφή με ασθενή που είχε μολυνθεί από τον κοροναΐό. Μεταξύ των 96 νοσηλευτών και γιατρών δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι κάποιος έχει νοσήσει, ωστόσο θα μπουν σε 7ήμερη προληπτική καραντίνα. Νωρίτερα έγινε γνωστό πως εντοπίστηκαν θετικοί στον ιό δύο ασθενείς, τρεις γιατροί και μια νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Ελπίς. Συνολικά έχουν μπει σε καραντίνα 25 άτομα.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν μια εβδομάδα εισήχθη ασθενής ύποπτο κρούσμα στη β’ παθολογική κλινική του νοσοκομείου οπού του έγινε τεστ και βγήκε αρνητικό και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στη β’ χειρουργική όπου νοσηλεύονται παθολογικά περιστατικά. Έπειτα από τρεις ημέρες εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού και του έγινε και δεύτερο τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός και μπήκε σε καραντίνα η κλινική και 25 γιατροί και νοσηλευτές. Από την πρώτη στιγμή γίνονται τεστ σε γιατρούς και νοσηλευτές και νοσούν μέχρι τώρα δύο ασθενείς, τρεις γιατροί και μια νοσηλεύτρια.
Οι εργαζόμενοι ζητούν το Νοσοκομείο να τεθεί σε καραντίνα και να σταματήσει να εφημερεύει. Ζητούν επίσης να γίνει απολύμανση και τεστ σε όλο το προσωπικό.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads