13/5/2020 13:40

Ο κορονοϊός χτύπησε το νοσοκομείο “Ελπίς”  προκαλώντας αναστάτωση.  Ασθενείς, γιατροί και νοσηλευτές μολύνθηκαν από θετικό στον ιό ασθενή, ο οποίος στο πρώτο τεστ ήταν αρνητικός! Όλα ξεκίνησαν πριν από μία εβδομάδα, όταν στη β’ παθολογική κλινική του νοσοκομείου «Ελπίς» εισήχθη ασθενής, ως ύποπτο κρούσμα του ιού.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της ΠΟΕΔΗΝ πριν μια εβδομάδα εισήχθη ασθενής ως ύποπτο κρούσμα ωστόσο, ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε αρνητικός. Ο ασθενής μεταφέρθηκε στη β’ χειρουργική όπου νοσηλεύονται παθολογικά περιστατικά. Τρεις ημέρες μετά ο ασθενής εμφάνισε συμπτώματα, υποβλήθηκε σε ένα ακόμα τεστ το οποίο αυτή την φορά βγήκε θετικό.

Σύμφωνα με την ΠΕΟΔΗΝ μπήκε σε καραντίνα η κλινική αλλά και 24 άτομα του υγειονομικού προσωπικού, ενώ συνεχίζονται να γίνονται τεστ στο προσωπικό. Μέχρι τώρα νοσούν δύο ασθενείς, δύο γιατροί και μια νοσηλεύτρια. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ σήμερα εντοπίστηκε και άλλο ένα περιστατικό στη καρδιολογική κλινική με ασθενή και μια γιατρό θετική στον κορονοϊό με αποτέλεσμα και αυτή η κλινική να μπει σε καραντίνα.

Οι εργαζόμενοι ζητούν το Νοσοκομείο να τεθεί σε καραντίνα να σταματήσει να εφημερεύει και να γίνει απολύμανση και τεστ σε όλο το προσωπικό. Οι θετικοί ασθενείς μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία αναφοράς.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads