24/4/2020 13:08

Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει σε ανάρτησή του ο Π. Πολάκης, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος «ως κοινός ατζέντης συμφερόντων» κατέθεσε πρόταση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την λήψη «αντισταθμιστικού οφέλους» για τον ΠΙΣ, καθώς και για τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους από τα προγράμματα τηλεκατάρτισης με voucher.

Η απόφαση από το ΔΣ μετά την έντονη αντίδραση πολλών μελών του δεν πέρασε. Βέβαια όυτως ή άλλως είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση ανακοίνωσε την κατάργηση των περιβόητων προγραμμάτων κατάρτισης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του κ. Πολάκη:

«Μετά τη σημερινή εξέλιξη με το ξεφτιλικι των Βρούτση-Γεωργιάδη και την άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης στην κομπίνα με τα ΚΕΚ των κολλητών της επιχειρηματιών, το ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, θα μείνει στην ιστορία ως μνημείο προσωπικού ΑΙΣΧΟΥΣ για τον πρόεδρο του τον κύριο Εξαδαχτυλο:

Ως κοινός ατζέντης συμφερόντων έφερε θέμα στο ΔΣ να «συνεργαστούν» με την κάλυψη (διάβαζε νταβατζιλίκι) του ΠΙΣ οι Ιατρικοί Σύλλογοι με συγκεκριμένα ΚΕΚ ,ώστε «σπρώχνοντας» τους γιατρους να «καταρτιστούν» εκεί, να παίρνει 50 ευρώ ο τοπικός Ιατρικος Συλλογος και 20 ευρώ ο ΠΙΣ!!!!

Όταν όλοι οι άλλοι σύλλογοι επιστημόνων (δικηγόροι ,μηχανικοί) καταδίκαζαν την κομπίνα που έστησε η κυβέρνηση και το υπουργειο εργασίας και τον εξευτελισμό των επιστημόνων με τα «Σκοιλ Ελλικικου» και τα «μέτζη του νέουκτυ» ο Εξαδάκτυλος (με νοθεία για να μην ξεχνιόμαστε προεδρος του ΠΙΣ) κοίταζε να πάρουν μίζα ανά κεφάλι γιατρού οι Ιατρικοί σύλλογοι!!!!!

Για την ιστορία ευτυχως δεν πέρασε τέτοια απόφαση από το ΔΣ μετά την έντονη αντίδραση πολλών μελών του από άλλες παρατάξεις ,αλλά ο ΨΟΓΟΣ για την απόπειρα μένει και χρεώνεται σε αυτόν που υποτίθεται εκπροσωπεί τον Ιατρικό κόσμο της χώρας!!»

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads