16/10/2019 16:21

Η BristolMyers Squibb διακρίθηκε με δύο βραβεία στη φετινή απονομή των Healthcare Business Awards, αποσπώντας ένα χρυσό και ένα ασημένιο βραβείο για την πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο «Πάτα το Κουμπί, Χτύπα τον Καρκίνο» που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου. Ειδικότερα, η BristolMyers Squibb έλαβε GOLD βραβείο στην κατηγορία «Επικοινωνία» και SILVER βραβείο στην κατηγορία «Αναβάθμιση Ποιότητας Ζωής». Σκοπός των Healthcare Business Awards είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση της αριστείας, των βέλτιστων πρακτικών και των καινοτόμων δράσεων επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου της Υγείας.

Μέσω της εκστρατείας «Πάτα το Κουμπί, Χτύπα τον Καρκίνο» η οποία είχε ως στόχο την υποστήριξη των ανθρώπων που μάχονται κατά του καρκίνου, οι πολίτες κλήθηκαν να συμμετάσχουν συμβολικά στην προσπάθεια «συρρίκνωσης» ενός καρκινικού κυττάρου στέλνοντας το μήνυμα «η μάχη κατά του καρκίνου είναι δύσκολη γι’ αυτό χρειάζεται τη συμβολή όλων μας». Πώς; Με μια απλή μόνο κίνηση: «το πάτημα ενός κουμπιού». Πατώντας το κουμπί, η BristolMyers Squibb συνεισέφερε οικονομικά στην υποστήριξη του έργου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου – ΕΛΛ.Ο.Κ.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εκστρατείας κατασκευάστηκε ένα μεγάλο ομοίωμα καρκινικού κυττάρου το οποίο τοποθετήθηκε σε κεντρικό σημείο του εμπορικού Κέντρου «Athens Metro Mall» στην Αθήνα. Oι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να πατήσουν κυριολεκτικά ένα κουμπί και να γίνουν και οι ίδιοι υποστηρικτές του έργου της ΕΛΛ.Ο.Κ. Παράλληλα, ενημερώνονταν για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου μέσω της διανομής σχετικού έντυπου υλικού. Η εκστρατεία πλαισιώθηκε από αντίστοιχες ψηφιακές ενέργειες στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Ιωάννινα και το Ηράκλειο Κρήτης, καθώς και τη λειτουργία ιστοσελίδας που καλούσε τους επισκέπτες να «πατήσουν το κουμπί» και να συμβάλουν στη «συρρίκνωση» του καρκινικού κυττάρου.

Πρώτος «πάτησε το κουμπί» ο πρεσβευτής της καμπάνιας, Γιώργος Καπουτζίδης, παροτρύνοντας τους πολίτες να πράξουν το ίδιο και να βοηθήσουν στη διάδοση του μηνύματος ότι η μάχη κατά του καρκίνου χρειάζεται τη συμβολή όλων μας.

Η Ελισάβετ Προδρόμου, Γενική Διευθύντρια της BristolMyers Squibb Ελλάδας, δήλωσε σχετικά: «Η διπλή αυτή διάκριση μας τιμά ιδιαιτέρως καθώς έρχεται να αναγνωρίσει την εταιρική δέσμευση της BristolMyers Squibb για καλύτερη ενημέρωση και βελτίωση της φροντίδας υγείας των ογκολογικών ασθενών. Η εκστρατεία «Πάτα το Κουμπί, Χτύπα τον Καρκίνο» αποτελεί μια πρωτοβουλία ουσιαστικής στήριξης των ανθρώπων που μάχονται κατά του καρκίνου και τόσο η σημαντική αυτή βράβευση, όσο και η υποστήριξη του κοινού που πραγματικά αγκάλιασε την εκστρατεία, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Η εκστρατεία  «Πάτα το Κουμπί, Χτύπα τον Καρκίνο» υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου (ΕΛΛ.Ο.Κ) και της Εταιρείας Ογκολόγων – Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ).

Σχετικά με την Bristol-Myers Squibb

Η Bristol-Myers Squibb είναι μια παγκόσμια βιο φαρμακευτική εταιρεία, η αποστολή της οποίας είναι να ανακαλύπτει, να αναπτύσσει και να παρέχει καινοτόμα φάρμακα που βοηθούν τους ασθενείς να υπερνικήσουν σοβαρές νόσους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Bristol-Myers Squibb, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bmsgreece.gr

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads