3/5/2019 12:20

Η ομάδα panDEMOnium συνεργάστηκε με τη Δράση Δημιουργικής Απασχόλησης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία βρίσκεται καθημερινώς στα νοσοκομεία παίδων για να απασχολεί με παιχνίδι και ψυχαγωγικές δραστηριότητες τους μικρούς ασθενείς.

Η θεατρική ομάδα των εργαζομένων της DEMO  «panDEMOnium», με σκηνικά και κουστούμια έπαιξε σκηνές από το θεατρικό έργο «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ» της Ξένιας Καλογεροπούλου, ενώ στο τέλος των τριών παραστάσεων μοίρασε δώρα στα παιδιά είτε στις αίθουσες είτε στα δωμάτια. Η συγκίνηση, η χαρά αλλά και η αίσθηση πληρότητας που νιώθει κανείς όταν προσφέρει ήταν διάχυτη, καθώς αυτή τη φορά το χειροκρότημα από παιδιά, γονείς και νοσηλευτές είχε για όλους μια άλλη έννοια.  

Οι παραστάσεις πραγματοποιήθηκαν τη Μ. Δευτέρα 22/4 στο Τμήμα Αιματολογίας και Ογκολογίας (ΤΑΟ) στο ισόγειο και τη Μ. Τρίτη  23/4 στο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών (Κ.Ε.Θ.)  στον 1ο όροφο και στο Ογκολογικό Τμήμα  Αγλαΐα Κυριακού (Ο.Τ.Α.Κ.) στον 2ο όροφο.

Η ομάδα panDEMOnium  της DEMO ABEE  θα συνεχίσει την πορεία της και το 2019-2020 με στόχο να προσφέρει χαρά, συγκίνηση και λίγη ανακούφιση σε συνανθρώπους μας, μικρούς και μεγάλους.

DEMO ΑΒΕΕ: Ελληνικά φάρμακα με παγκόσμια εμβέλεια www.demo.gr

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φαρμάκων στην Ελλάδα, με πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου κατέχει την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό μονάδων. Με τρεις παραγωγικές μονάδες έκτασης 45.000m2, υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις  σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσωπικό που φτάνει τα 920 άτομα, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 85 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Νότιο Αμερική και την Ωκεανία. Το πρόγραμμα Υπευθυνότητας της DEMO βασίζεται σε 4 πυλώνες: Περιβάλλον, Ηθικό Marketing, Εργαζόμενοι και Κοινωνία με επίκεντρο τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες.   

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads