31/7/2018 19:56

Πριν λίγα λεπτά το ΓΝ Σισμανόγλειο με αφορμή δηλώσεις της ΠΟΕΔΗΝ σχετικά με ¨μαγειρέματα¨ στις καταγραφές  των προσερχομένων τραυματιών από την πυρκαγιά   εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν.Α «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ-ΑΜΑΛΙΑ-ΦΛΕΜΙΓΚ» και του διασυνδεόμενου σε  αυτό «Γ.Ν ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ», κατά τη συνεδρίαση της 31/07/2018,  εκφράζει τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήρια  στους οικείους των θυμάτων της πρόσφατης πυρκαγιάς της 23/07/2018 και παράλληλα  ένα θερμό ¨ευχαριστώ¨ στους  εργαζόμενους του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, που υπερέβαλλαν  εαυτούς, για να προσφέρουν το καλύτερο στους πληγέντες  που προσήλθαν στο Νοσοκομείο για να ζητήσουν  υπηρεσίες Ιατρονοσηλευτικής  φροντίδας.

Εκφράζουμε τη λύπη μας και Δημόσια τη διαμαρτυρία μας, για τις ανυπόστατες δηλώσεις του Προέδρου και του σημερινού δελτίου τύπου του Προεδρείου της ΠΟΕΔΗΝ, που αναπαράγονται από μέρος ΜΜΕ και εντέλει συκοφαντούν το Ιατρονοσηλευτικό, Διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου, το οποίο με απόλυτη συνέπεια προσέφερε τις υπηρεσίες του αυτές τις δύσκολες στιγμές . 

Αναφορές για δήθεν παραποίηση στοιχείων και ¨μαγειρέματα¨ στις καταγραφές  των προσερχομένων είναι υποβολιμιαίες και συκοφαντικές.      

Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι ( Τμήμα Κίνησης, Γρ. Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας, Ιατρός Διευθυντής Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών) προσήλθαν σήμερα στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου (31/07/2018) και δήλωσαν κατηγορηματικά ότι τήρησαν όλες τις διαδικασίες –καταγραφές κ.τ.λ. και δεν δέχτηκαν καμία πίεση ή παρέμβαση από τη Διοίκηση ή άλλα πρόσωπα τη Δευτέρα  23/07/2018,  αλλά και τις επόμενες ημέρες για να παρουσιάσουν αλλοιωμένη εικόνα για τις σορούς που διακομίσθηκαν, τους πάσχοντες και  τους πληγέντες που προσήλθαν στο Νοσοκομείο.

 Η εφεδρική  μονάδα νεκροθαλάμου τέθηκε σωστά σε ετοιμότητα, όπως και σε κάθε περίπτωση διαχείρισης εκτάκτων αναγκών (π.χ. πτώση αεροσκάφους εταιρείας ΗΛΙΟΣ το 2005 και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2004). 

Η Διοίκηση επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της σε κάθε προσπάθεια συκοφάντησης και δυσφήμησης  των υψηλών και υπευθύνων υπηρεσιών υγείας που παρέχονται από τους εργαζομένους του Νοσοκομείου, οι οποίες, τελικό στόχο έχουν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας.                                                                                                     

Ο      ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΓΝΑ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ-ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ» και του

Διασυνδεόμενου σε αυτό ΓΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ  

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΥΤΑΛΑΣ

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads