Ο Παύλος Πολάκης δήλωσε (εφ. Παρασκήνιο) ότι ”Δικαστές και ΜΜΕ, ευρισκόμενοι σε διατεταγμένη υπηρεσία, προσπαθούν να προστατέψουν το σύστημα διαπλοκής”. Συνεχίζει λέγοντας ότι ”τo 80% των γιατρών χρηματίζεται και ότι οι εργολάβοι θα φύγουν από τα νοσοκομεία”.

Η απάντηση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκου Πλατανησιώτη μέσω του www.toavriotisygeias.gr είναι η εξής: Eάν ο κος Πολάκης είχε πραγματικά στοιχεία θα έπρεπε να τα καταθέσει στον Εισαγγέλα. Όταν έχεις διορίσει εσύ τις Διοικήσεις της Υγειονομικής Περιφέρειας και των Νοσοκομείων δε δικαιούσαι να καταγγέλεις αλλά να δίνεις λύσεις. Στα τρία χρόνια που είμαι Πρόεδρος στον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά δεν έχουμε μία τέτοια καταγγελία”.

Ο ΙΣΑ από την πλευρά του μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε αναφέρει τα εξής ”καλούμε τον κ. Πολάκη να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία με βάση τα οποία προκύπτει το ποσοστό 80% που επικαλείται. Σε αντίθετη περίπτωση οι δηλώσεις του είναι ανυπόστατες και για μια ακόμα φορά προβαίνει σε μια άδικη επίθεση ενάντια στο ιατρικό σώμα και μάλιστα ενάντια στους νοσοκομειακούς γιατρούς που κρατάνε κακοπληρωμένοι και σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες όρθιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας”.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads