Εφηβεία:

¨Νέοι εν κινδύνω¨ Οδική συμπεριφορά και ασφάλεια – Ο ρόλος του υποστηρικτικού πλαισίου”

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, 10.00

Ημερίδα με θέμα τους νέους, την οδική συμπεριφορά και ασφάλεια θα πραγματοποιηθεί στις 15.10.2017 στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου επιδιώκοντας να προσθέσει ένα «δυναμικό λιθαράκι» στη δόμηση ενός συνεκτικού και προφυλακτικού πλαισίου, το οποίο θα εξασφαλίζει τα δικαιώματα και την ασφάλεια των εφήβων. Θα ακολουθήσει συζήτηση για την μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων και την οδική ασφάλεια, τα όρια της ελευθερίας, τους κινδύνους που προκύπτουν από τις «υπερβολές» στην διατροφή, τον αθλητισμό, τους κάθε λογής εθισμούς. Επιπλέον, θα αναλυθεί ο ρόλος της δικαιοσύνης και της διαμεσολάβησης στην προαγωγή της υγιούς και ασφαλούς διαβίωσης των εφήβων.

Την ημερίδα συνδιοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς, η Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν.Π. Τζανείου, το Ιατρείο Εφηβικής Ιατρικής του Γ.Ν.Π. Τζανείου, ο Πειραϊκός Σύνδεσμος, ο Σύλλογος ΓΛΑΡΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ και το Σωματείο ΔΙΟΝΥΣΟΣ.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιώς και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιώς και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, ώρα ενάρξεως 10 π.μ., στην αίθουσα Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, Καραΐσκου 104, στον Πειραιά.

Τηλέφωνα επικοινωνίας Τμήμα Εφηβικής Ιατρικής Τζανείου Νοσοκομείου, κα. Σοφία Καρατζούνη: 2104592291, 6977206874

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads