23/11/2019 12:42

Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ο γιατρός που συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία της δωροληψίας από ασθενή προκειμένου να τον χειρουργήσει. Πρόκειται για χειρουργό του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο γιατρός σε ένα δεύτερο ραντεβού με τον ασθενή φέρεται να ζήτησε περισσότερα χρήματα απ’ όσα αρχικά είχε συμφωνήσει, με αποτέλεσμα ο ασθενής να εκνευριστεί από αυτήν την εξέλιξη και να απευθυνθεί στην αστυνομία, προχωρώντας σε επώνυμη και γραπτή καταγγελία.

Έτσι σε συνεννόηση με στους άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου, ο ασθενής ξαναπήγε στο ιατρείο του χειρουργού στο ΠΑΓΝΗ, αυτή τη φορά έχοντας μαζί του το «φακελάκι» αλλά με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Λίγο μετά τη συναλλαγή οι αστυνομικοί μπήκαν στο ιατρείο και συνέλαβαν τον γιατρό ο οποίος είχε πάνω του το φακελάκι των 400 ευρώ.

Ο γιατρός έχει τεθεί ήδη σε αργία από τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης η διοίκηση του Νοσοκομείου εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία: “Όπως επιβεβαιώνεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, κρατείται γιατρός του νοσοκομείου μας με την κατηγορία του χρηματισμού του από ασθενή. Θα ακολουθηθούν άμεσα όλες οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των αστυνομικών αρχών.

Σημειώνουμε ότι το περιστατικό αυτό δεν χαρακτηρίζει το αξιόλογο ιατρικό προσωπικό μας που δίνει καθημερινά την μάχη για την εξυπηρέτηση του ασθενή”.

Πηγή:kriti24.gr

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads