11/11/2019 16:10

Η ΠΟΕΔΗΝ με ανακοίνωση της καταδικάζει περιστατικό «κατάχρησης εξουσίας» στο Νοσοκομείο Κέρκυρας και ζητά την παρέμβαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη και Υγείας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

ΑΘΗΝΑ 11/11/2019
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 2282

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απαράδεκτη συμπεριφορά Αστυνομικών στο Νοσοκομείο Κέρκυρας.
Πέρασαν χειροπέδες σε Νοσηλευτή

Άλλο ένα περιστατικό «κατάχρησης εξουσίας» από αστυνομικούς προστίθεται στο Νοσοκομείο Κέρκυρας καθιστώντας επιβεβλημένη την παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του Υπουργού Υγείας προκειμένου να σταματήσουν τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές αστυνομικών σε βάρος του Υγειονομικού προσωπικού ενώπιον ασθενών που εκθέτουν την Αστυνομία και το έργο που επιτελεί.
Είχαμε καταγγείλει στο παρελθόν περιστατικά με την επιμονή αστυνομικών να εισέλθουν εντός Κλινικών Νοσοκομείων με όπλα κάτι το οποίο αναστατώνει τους ασθενείς.
Όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων με ανακοίνωσή του, που κοινοποιούμε, την Παρασκευή 8/11/2019, αστυνομικοί που συνόδευαν ασθενή με Εισαγγελική Παραγγελία για εξέταση, διαπληκτίστηκε με τον Νοσηλευτή βάρδιας και απαιτούσαν να εισέλθουν στην Ψυχιατρική κλινική, με αποτέλεσμα να περάσουν χειροπέδες στο Νοσηλευτή. Γεγονός απαράδεκτο.
Για να σταματήσουν τα μεμονωμένα περιστατικά που εμφανίζονται και να μην πολλαπλασιασθούν θα πρέπει να παρέμβουν οι Υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και Υγείας.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads