11/7/2019 12:38

Ο επίσημος τελικός απολογισμός της χθεσινής θεομηνίας στην Χαλκιδική, καταγράφει 7 νεκρούς και 23 τραυματίες.

Ο μακρύς κατάλογος των θυμάτων της χθεσινής θεομηνίας μετρά 7 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, 6 τραυματίες που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης -μεταξύ αυτών μία γυναίκα που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής και δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο- 12 τραυματίες που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πολυγύρου, αλλά και 5 παιδιά στα οποία παρέχεται νοσηλεία στο “Γεννηματάς” Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΕΚΕΠΥ Νίκο Παπαευσταθίου, σε κίνδυνο βρίσκεται η ζωή της γυναίκας που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), η οποία έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Παπανικολάου: Οι 6 τραυματίες στο Παπανικολάου είναι κυρίως ορθοπεδικά και χειρουργικά περιστατικά, που υπέστησαν τραύματα από πτώσεις αντικειμένων. Ο ένας από αυτούς είναι πιο σοβαρά, όμως, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο

Νοσοκομείο Πολυγύρου: Οι 12 τραυματίες που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πολυγύρου είναι ελαφρά τραυματισμένοι και παραμένουν προληπτικά στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, αφού οι γιατροί τους πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Νοσοκομείο “Γεννηματάς” Θεσσαλονίκης: Τα 5 παιδιά που μεταφέρθηκαν στο “Γεννηματάς” έχουν ελαφρά και επιπόλαια τραύματα και ίσως σήμερα τους δοθεί εξιτήριο από το νοσοκομείο.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads