3/6/2019 18:13

Η Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, απαντά σε σχετικό δημοσίευμα της ΠΟΕΔΗΝ που αφορά στην Διοικήτρια της ΥΠΕ Όλγα Ιορδανίδου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Στις 3/6/2019, η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ στο Δελτίο Τύπου με  Αρ. Πρωτ.. 1679,  αναφερόμενη στη Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ και «φίλη» του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη, ψευδώς διαδίδει ότι  Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ  «εγκατέλειψε τη 2η ΥΠΕ», ότι Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ  «παραιτήθηκε» από την θέση της ως Διοικήτριας της 2ης ΥΠΕ, προκειμένου να προλάβει «πριν βουλιάξει το καράβι».

Ενημερώνουμε τους αξιότιμους κ. Γιαννακό και κ. Παπαναστάση ως εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει. Η κ. Ιορδανίδου  παραμένει Διοικήτρια της 2ης Υ.ΠΕ. μέχρι τη λήξη της θητείας της (ΦΕΚ Τεύχος ΥΟΔΔ 228/23.04.2018)  στις 15/3/2020 και συνεχίζει να ασκεί  τα καθήκοντα της και να προασπίζεται το ΕΣΥ με το ίδιο πάθος και αίσθημα ευθύνης που κάνει μέχρι σήμερα.

Όσον αφορά στην απόφαση διορισμού των επιθεωρητών στο ΣΕΥΥΠ,  αυτή αποτελεί  το τελικό στάδιο μιας απολύτως νόμιμης διαδικασίας που ξεκίνησε το περασμένο έτος, στις 29/11/2018,   με την υπ’ αρ Ά1β/Γ.Π.οικ.92729 Απόφαση Συγκρότησης και Ορισμού Μελών της Τριμελούς Γνωμοδοτικής Επιτροπής, της οποίας η κ. Ιορδανίδου,  μαζί με τον κ. Στ. Ευαγγελάτο και Ε. Γεωργόπουλο  διατέλεσε μέλος.

Η μετάταξη της κ. Ιορδανίδου ουδόλως επηρεάζει  την άσκηση των καθηκόντων της, ως Διοικήτριας της 2ης ΥΠΕ καθώς και την υλοποίηση του ήδη αναγνωρισμένου έργου της.

Σήμερα αποστέλλεται εξώδικη δήλωση προς όλους τους εμπλεκομένους σε αυτήν την αισχρή συκοφαντική επίθεση και την εγκληματική διασπορά ψευδών ειδήσεων  για τη ΔΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ, για τη Διοικήτρια αυτής και το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας επιφυλασσόμενών απάντων των δικαιωμάτων τους.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads