23/5/2019 11:32

Εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου έδωσαν στην εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη ο εκδότης και ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρίας που φέρεται να ξέπλενε χρήμα για την Novartis.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι μεταξύ των 5 μη πολιτικών (υπάρχουν και μέλη επιτροπών τιμολόγησης)  που κλήθηκαν ως ύποπτοι από την Εισαγγελία. Όλοι έδωσαν εξηγήσεις ως ύποπτοι τέλεσης αδικημάτων δια υπομνημάτων και τώρα η Εισαγγελία αφού μελετήσει τις απαντήσεις τους και τις αξιολογήσει θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους.

Ο συγκεκριμένος διαφημιστής κατέθεσε υπόμνημα δια του συνηγόρου του Απόστολου Λύτρα, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, περιλαμβάνεται μια «βόμβα» πρώτης γραμμής, καθώς φέρεται να παραδέχτηκε πως επέστρεψε περί τις 400.000 ευρώ σε πρόσωπο από τη Novartis, μόνο που το πρόσωπο αυτό δεν ήταν ο Φρουζής, όπως φέρεται να είπε. Αντίθετα κατονόμασε συγκεκριμένο στέλεχος της εταιρίας το οποίο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, παίζει ρόλο στην εξέλιξη της έρευνας από πλευράς καταγγελιών κατά της Novartis.

Ο Φιλίστορ Δεστεμπασίδης, πρώην Δ/ντής επικοινωνίας της Novartis Hellas εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Έχω γίνει αποδέκτης δημοσιογραφικών πληροφοριών ότι ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση Novartis, απολογούμενος στην Εισαγγελία Διαφθοράς ανέφερε ότι παρέδωσε χρήματα σε εμένα, ως δήθεν αντάλλαγμα για τις διαφημιστικές καταχωρίσεις της εταιρείας.

Πρόκειται για μία τερατώδη αθλιότητα αρρωστημένων εγκεφάλων από τη διαφθορά. Κατασκευασμένα μυθεύματα για να παραπλανήσουν τις δικαστικές Αρχές από την ουσία της υπόθεσης και τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που εμπλέκονται.

Όταν διασταυρώσω ότι οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, θα προσφύγω άμεσα στην ποινική και αστική Δικαιοσύνη εις βάρος του λασπολόγου Βουλκίδη και των υποκινητών του.

Υπενθυμίζω ότι έχω ελεγχθεί τόσο από τον εσωτερικό έλεγχο της εταιρείας, όσο και από τις αρμόδιες φορολογικές αρχές,  οι οποίες διακρίβωσαν την επαγγελματική μου ακεραιότητα και τη διαφάνεια των εισοδημάτων μου αντίστοιχα.

Δηλώνω για άλλη μια φορά ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν φοβάμαι και δεν εκβιάζομαι από κανέναν, πόσω μάλλον από πρόσωπα που εμπλέκονται στη διαφθορά και αμαυρώνουν το δημόσιο βίο.

Ανυπομονώ να αντιπαρατεθώ μαζί τους, ενώπιον της Δικαιοσύνης, γιατί έχω επιλέξει να είμαι με το μέρος της αλήθειας και της κοινωνίας.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads