23/4/2019 16:10

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ για ακόμα μία χρονιά έχει ενεργό συμμετοχή στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπέρτασης, οι εργασίες του οποίου ξεκινούν σήμερα και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο, 20 Απριλίου, στο Makedonia Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την διάρκεια των εργασιών του 19ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Υπέρτασης, οι καρδιολόγοι θα έχουν την  ευκαιρία να επισκεφθούν το εκθετήριο της εταιρείας και να ενημερωθούν για το χαρτοφυλάκιο των σκευασμάτων της στο χώρο της καρδιολογίας. Η εταιρεία DEMO ΑΒΕΕ,  διαθέτει σκευάσματα που καλύπτουν, ένα ευρύ φάσμα θεραπειών στην ειδικότητα της καρδιολογίας, όπως υπέρταση, υπερχοληστερολαιμία και καρδιακή ανεπάρκεια.

Επίσης, η εταιρεία DEMO ΑΒΕΕ  είναι υποστηρικτής του 7ου Ετήσιου Σεμιναρίου «Διάχυτες Πνευμονοπάθειες» το οποίο θα διεξαχθεί από τις 20-21 Απριλίου  στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα. Οι Πνευμονολόγοι θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για το πλήρες χαρτοφυλάκιο Πνευμονολογικών σκευασμάτων το οποίο  διαθέτει η εταιρεία DEMO ΑΒΕΕ, καλύπτοντας θεραπείες όπως η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια καθώς και θεραπείες που αφορούν σπάνιες παθήσεις όπως είναι η πνευμονική υπέρταση και η εκ γενετής έλλειψη αλφα-1 αντιθρυψίνης, δύο πολύ σοβαρές και σπάνιες παθήσεις.

 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να προκαλέσει η ενημέρωση των ειδικών γύρω από την θεραπευτική προσέγγιση ασθενών που πάσχουν από ανεπάρκεια ή/και έλλειψη α1-αντιθρυψίνης στους οποίους η περίσσεια σε μια πρωτεΐνη που ονομάζεται “ελαστάση” προκαλεί σε βάθος χρόνου την καταστροφή του πνευμονικού ιστού. Η DEMO ΑΒΕΕ  για τους ασθενείς αυτούς διαθέτει θεραπευτικό σκεύασμα, καθώς εισάγει και προωθεί σκεύασμα υποκατάστασης α1-αντιθρυψίνης, με αποτέλεσμα σήμερα σημαντικός αριθμός ασθενών να λαμβάνει τη θεραπεία αυτή με πολύ καλά αποτελέσματα.

Η χορηγία της DEMO ΑΒΕΕ εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της στρατηγικής στόχευσής της ως προς την συνεισφορά της στην επιστημονική κοινότητα, στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και στην πρόοδο των επιστημονικών επιτευγμάτων στον τομέα των φαρμάκων.

 DEMO ΑΒΕΕ: Ελληνικά φάρμακα με παγκόσμια εμβέλεια www.demo.gr

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φαρμάκων στην Ελλάδα, με πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου κατέχει την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό μονάδων. Με τρεις παραγωγικές μονάδες έκτασης 45.000m2, υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις  σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσωπικό που φτάνει τα 920 άτομα, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 85 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Νότιο Αμερική και την Ωκεανία. Το πρόγραμμα Υπευθυνότητας της DEMO βασίζεται σε 4 πυλώνες: Περιβάλλον, Ηθικό Marketing, Εργαζόμενοι και Κοινωνία με επίκεντρο τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες.   

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads