23/4/2019 15:10

Ο Π. Πολάκης μετά την πρότασης δυσπιστίας του κ. Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής δήλωσε τα εξής:

«Διατύπωσα πολιτική κριτική» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Μίλησε για συνειδητή προσπάθεια στοχοποίησής του από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη πως η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει, μετά το Πάσχα, όταν θα ξανανοίξει η Βουλή, πρόταση δυσπιστίας σε βάρος του αλλά και την απόλυτη κάλυψη που του παρείχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας θέλησε να δώσει διευκρινίσεις και να χαρακτηρίσει τις δηλώσεις του στο Facebook ως «πολιτική κριτική».

«Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, αντιπαρέρχομαι την προσπάθεια συνειδητής στοχοποίησης μου από Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη» ξεκίνησε τη δήλωσή του ο Παύλος Πολάκης, λέγοντας πως όσα είπε διαστρεβλώθηκαν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον αρχηγό του προσωπικά.

«Ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος οφείλει να θεσμοθετεί μέτρα άρσης των διακρίσεων υπέρ των ατόμων με αναπηρία. Το ερώτημα προς τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Κυμπουροπουλο είναι αν τα θετικά μέτρα, όπως μόρια και επιδόματα, τα θεωρούν χάρες που θέλουν να καταργήσουν ή είναι η ουσία της κοινωνικής πολιτικής. Διατύπωσα πολιτική κριτική σε δήλωση που έλεγε κάποια πράγματα από τη στιγμή που ορθώς κάνει και εκτίθεται στο πολιτικό πεδίο. Το ερώτημα είναι αν τα θεωρούν χαρές που θέλουν να καταργήσουν», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης στη δήλωσή του.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads