28/3/2019 14:08

Ο Όμιλος ‘Βιοιατρική’ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον τέως Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Σωτήρη Μπερσίμη στη θέση συμβούλου.

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση του Ομίλου:

“Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ‘Βιοϊατρική’, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής του ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επίκουρο καθηγητή κ. Σωτήριο Μπερσίμη, ως συμβούλου διοίκησης με έμφαση στην αναδιοργάνωση του Ομίλου και κύριο άξονα την εφαρμογή νέων τεχνολογιών.

Η ένταξη του κ. Μπερσίμη στη δυναμική ομάδα της Βιοϊατρικής, ενδυναμώνει το σημαντικό έργο που επιτελεί ο μεγαλύτερος στον κλάδο, αμιγώς ελληνικός όμιλος, στο σύστημα Υγείας.

Η συνεργασία αυτή, επιπρόσθετα, έχει ως στόχο την υλοποίηση έργων συνέργειας μεγάλου εύρους μεταξύ των επαγγελματιών υγείας για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.

Ο κ. Μπερσίμης έχει συνεργαστεί και κατείχε σημαντικές θέσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, σε εταιρείες και οργανισμούς.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα σχετίζονται κύρια με την ανάπτυξη και εφαρμογή στοχαστικών μοντέλων επίβλεψης και ελέγχου διεργασιών, μεταξύ άλλων στην επιτήρηση ασθενειών, στην αξιολόγηση υπηρεσιών Υγείας καθώς και στην παρακολούθηση κλινικών δοκιμών”.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads