23/2/2019 14:00

Το ολοκληρωμένο σχέδιο της ΝΔ για την Υγεία, παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ειδική εκδήλωση πριν λίγο στον ”Ελληνικό Κόσμο” στην Πειραιώς.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ κατά την διάρκεια της ομιλίας του δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Η Υγεία είναι ένα προσωπικό στοίχημα, όταν τα παιδιά μου αρρώσταιναν εμπιστευόμουν το δημόσιο σύστημα υγείας. Ζητώ αυτό που ζητούν όλοι, σεβασμό σε όλους τους πολίτες».

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα «Σπύρος Δοξιάδης» που επιχειρεί να φέρει μία επανάσταση στην πρόληψη ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «η πρόληψη είναι το μεγάλο προσωπικό μου στοίχημα. Ξοδεύουμε μόλις το 1,3% των δαπανών υγείας για την πρόληψη».

Ειδική αναφορά στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου έκανε ο Πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι θα ξεκινήσει την εφαρμογή του πρώτα μέσα από το Κοινοβούλιο.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην στήριξη που πρόκειται να παρέχει η ΝΔ στον ιδιωτικό τομέα και στους ιδιώτες γιατρούς.

Επίσης ιδιαίτερη έμφαση θα δώσει η ΝΔ στην μάστιγα του καρκίνου και της παχυσαρκίας με καμπάνιες ενημέρωσης για την πρόληψη του κοινού.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι ο τομέας της υγείας έχει πρωταρχική σημασία για τη ΝΔ και ότι επιθυμεί καλές υπηρεσίες υγείας για όλο τον κόσμο δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «Υγεία για λίγους σημαίνει υγεία για τους ισχυρούς του χρήματος ενώ υγεία για τους πολλούς σημαίνει υγεία για ολόκληρη την κοινωνία».

 

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads