11/2/2019 16:20

Τροφές που βοηθούν στο γρήγορο αδυνάτισμα

Μαζί με της συμβουλές που ακολουθούν, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να βάλουμε στην καθημερινότητα μας και τη σωματική άσκηση. Έτσι θα καταφέρουμε σίγουρο, μόνιμο και γρήγορο αποτέλεσμα.

Γάλα αμυγδάλου

Το αγελαδινό γάλα και γενικώς τα γαλακτοκομικά προϊόντα, περιέχουν λακτόζη που προκαλεί παρενέργειες στο πεπτικό σύστημα. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι η καλύτερη επιλογή για χάσουμε τα περιττά κιλά που αποκτήσαμε όλο το χειμώνα. Ωστόσο μια εξαιρετική εναλλακτική λύση είναι το γάλα αμυγδάλου, το οποίο αυξάνει τα επίπεδα ασβεστίου και βιταμίνης D στον οργανισμό. Δεν περιέχει λακτόζη και είναι χαμηλό σε λιπαρά. Φυσικά πρέπει να το πίνουμε χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Φυσικές γλυκαντικές ουσίες

Υπάρχουν γλυκαντικές ουσίες 100% φυσικής προελεύσεως και με ελάχιστες έως μηδαμινές θερμίδες. Φυσικά και αποτελούν την καλύτερη επιλογή για να αντικαταστήσετε τη ζάχαρη. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να αποφύγουμε τις τεχνητές γλυκαντικές ουσίες που υπάρχουν στο εμπόριο όπως για παράδειγμα η ασπαρτάμη, η οποία, αν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες επιβαρύνει τον οργανισμό και φυσικά δεν παρέχει σημαντικά οφέλη στην απώλεια βάρους.

Στήθος κοτόπουλου

Το φιλέτο από στήθος κοτόπουλο δεν περιέχει γλουτένη και επιταχύνει το μεταβολισμό, θεωρείται μάλιστα ως τροφή «καθαρή πρωτεΐνη».

Σκόρδο και κρεμμύδι

Είναι τροφές που αποτελούν έναν εξαιρετικό σύμμαχο του οργανισμού. Συμβάλλουν στο γρήγορο αδυνάτισμα, αφού οι εξαιρετικές τους ιδιότητες, αυξάνουν και εξισορροπούν το μεταβολισμό. Μπορούν να βελτιώσουν τη γεύση των γευμάτων και καθότι το αλάτι απαγορεύεται κατά την περίοδο που θέλουμε να χάσουμε κιλά, είναι 2 τροφές που μπορούν να το αντικαταστήσουν επάξια και εντελώς υγιεινά τη γεύση που δίνει το αλάτι. Είναι πηγές φυτικών ινών και σημαντικών θρεπτικών συστατικών, που συμβάλουν στη υγεία του πεπτικού συστήματος.  
  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads