18/1/2019 12:26

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο νοσοκομείο Αττικό νοσοκομείο πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον τομεάρχη της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου.

Όπως τονίζει η ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσοκομείο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι η ΝΔ, στα μέσα Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει με λεπτομέρεια το πρόγραμμα της για μια ποιοτική δημόσια υγεία για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα.

Επισήμανε ότι «δυστυχώς, η κατάσταση που είδα στο Αττικό νοσοκομείο δεν είναι αντάξια ενός πανεπιστημιακού νοσοκομείου στην Ελλάδα του 2019. Ράντζα στους διαδρόμους, λίγοι νοσηλευτές, εξοπλισμός ο οποίος δεν δουλεύει. Ένα νοσοκομείο κόσμημα σε μια δύσκολη περιοχή της Αττικής, το οποίο δυστυχώς ακολουθεί μια πτωτική πορεία.

Δεν πρόκειται να ισχυριστώ ότι όλα αυτά τα προβλήματα δημιουργήθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια, προφανώς πολλά είναι παλιά διευκρίνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έχει έρθει όμως η ώρα, πρόσθεσε, να αντιμετωπιστούν δραστικά, με μια τολμηρή παρέμβαση η οποία θα αναβαθμίσει ουσιαστικά το δημόσιο σύστημα υγείας έτσι ώστε να γίνει επιτέλους ένας ουσιαστικός διαχωρισμός μεταξύ πρωτοβάθμιας φροντίδας και της φροντίδας που οι ασθενείς αναζητούν στα νοσοκομεία.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε για άλλη μια φορά όλο το προσωπικό του νοσοκομείου: γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και υποστηρικτικό προσωπικό για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν για να μπορέσουν να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες στους ασθενείς.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads