24/12/2018 13:20

Τριγμούς στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει η υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη για τον Δήμο Αμαρουσίου, με τον σύζυγός της κι απερχόμενο δήμαρχο της πόλης να παίρνει θέση υπέρ του εκλεκτού της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της συζύγου του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη για τον Δήμο Αμαρουσίου-Πεύκης-Λυκόβρυσης έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στη Νέα Δημοκρατία, με τον Γιώργο Πατούλη να παίρνει αποστάσεις από την υποψηφιότητα της συζύγου του με δήλωσή του στα social media.

Η Μαρίνα Πατούλη κατεβαίνει υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου

Πιο συγκεκριμένα, ο απερχόμενος δήμαρχος Αμαρουσίου κι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, δήλωσε την στήριξή του στον Θεόδωρο Αμπάτζογλου, δίνοντάς του παράλληλα το χρίσμα της διαδοχής στον δήμο όπου ήταν επικεφαλής από το 2007.

Να σημειωθεί πως η Μαρίνα Πατούλη είχε εκλεγεί στη θέση της δημοτικής συμβούλου Λυκόβρυσης με τον συνδυασμό του συζύγου της στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχαν φήμες περί υποψηφιότητάς της στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων.

Σημερινή δήλωση Μαρίνας Πατούλη

“Εγώ όταν βρήκα κλειστές πόρτες, έπρεπε να επιλέξω. Δεν δέχτηκα κανένα κάλεσμα να συνεισφέρω στο πλευρό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Ο σύζυγος μου γνώριζε την επιθυμία μου να προσφέρω στα κοινά. Προσφέρω από το 2014 στα κοινά δεν ήρθα ουρανοκατέβατη και δεν έχω κομματικές βλέψεις και στεγανά. Αγαπώ το Μαρούσι και εκφράζω την επιθυμία μου να εργαστώ και να προσφέρω. Είχα κάθε δικαίωμα να επιλέξω”, είπε η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη. 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads