8/10/2018 19:47

Ο άνθρωπος που σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα φέρεται να κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην πιθανή δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη έκανε δηλώσεις μέσω του δικηγόρου του Στράτου Καράτσαλου στο agriniopress.gr

Συγκεκριμένα, ο γιατρός χαρακτηρίζει ψευδή τα δημοσιεύματα και κάνει λόγο για κανιβαλισμό μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ, τα οποία τον καθιστούν ένοχο.

Υπενθυμίζεται, ότι ασκήθηκαν διώξεις σε βάρος αγνώστων. Aπό την περασμένη Παρασκευή διακινείται η ανεπίσημη πληροφορία πως μια τουλάχιστον δίωξη, για ηθική αυτουργία, προσωποποιήθηκε και αφορά τον γιατρό. Ωστόσο, ο ίδιος διαψεύδει μέσω του δικηγόρου του.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Όσον αφορά τα λεγόμενα και γραφόμενα των τελευταίων ημερών, μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ, τα οποία με καθιστούν ένοχο έχω να δηλώσω ότι: Είναι ψευδή και ανυπόστατα. Ουδεμία προσωποποιημένη κατηγορία έχει ασκηθεί στο όνομά μου. Επιφυλάσσομαι φυσικά παντός νομίμου δικαιώματός μου καθόσον τις τελευταίες μέρες διοχετεύθηκαν στην κοινή γνώμη δημοσιεύματα, ως σαν να στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια, τα οποία όχι μόνο με έκριναν ένοχο αλλά και με καταδίκασαν κιόλας, προκειμένου να προκαταλάβουν απόψεις και αποφάσεις. Ο κανιβαλισμός στο πρόσωπό μου πρέπει να σταματήσει και τον λόγο πλέον θα έχει η δικαιοσύνη». 

Πηγή: agriniopress.gr

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads