5/10/2018 15:37

Σοκάρει η υπόθεση ξυλοδαρμού ανηλίκου σε ξενοδοχείο της Σταλίδας στην Κρήτη από πρώην συναδέλφους του, ο σοβαρός τραυματισμός του και οι απειλές που δέχεται η οικογένεια να μην μιλήσει, όπως καταγγέλλει σοκαρισμένος ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς  ενώ ήδη έχει συλληφθεί ένα άτομο, που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και αναζητούνται δύο ακόμη.

«Ενημέρωσα το γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης που ανέλαβε προσωπικά το θέμα, ενώ σήμερα ενημερώνω τον Εισαγγελέα επισημαίνει.

«Μιλάμε για ένα νεαρό, παιδί μονογονεϊκής οικογένειας, συνεσταλμένο που δούλευε για να ενισχύσει οικονομικά το σπίτι του.

Αυτή την ώρα η μητέρα του παιδιού φοβάται να βγει από το νοσοκομείο εξαιτίας των απειλών. Θα περίμενα από την πρώτη στιγμή η Διεύθυνση του ξενοδοχείου να έχει τοποθετηθεί επί του θέματος».

Τρείς οι δράστες του ξυλοδαρμού, ο Δ/ντής προσωπικού, ένας εργαζόμενος στο τεχνικό τμήμα του ξενοδοχείου, κι ο αδελφός του προσωπάρχη. Οι δύο εκ των τριών αναζητούνται από την Αστυνομία.

Για ποιο λόγο ξυλοκόπησαν τον 17χρονο

Σε αποκαλυπτικές δηλώσεις του στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη», ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς μετέφερε όσα είπε στον ίδιο ο 17χρονος εργαζόμενος ενημερώνοντας παράλληλα πως τελικά ο όρχις του 17χρονου σώθηκε.
«Είμαι εξοργισμένος. Όπως μου ανέφερε ο 17χρονος, οι δύο από τους τρεις, δηλαδή ο διευθυντής Προσωπικού και ένας εργαζόμενος στον χώρο του ξενοδοχείου, έπιναν από το πρωί της ημέρας εκείνης μπίρες και προσπαθούσαν με άσχημο τρόπο να κάνουν τον ανήλικο να πιει κι αυτός μαζί τους. Όταν κάποια στιγμή ο 17χρονος συνέχισε να αρνείται να καταναλώσει αλκοόλ, άρχισαν να τον βρίζουν, με αποτέλεσμα μια κουβέντα που ειπώθηκε και από τη μεριά του 17χρονου να τους εξοργίσει. Κυνήγησαν το παιδί και τότε εμφανίστηκε ο αδελφός τού διευθυντή, ο οποίος δεν ήταν στην παρέα, το έπιασε, το οδήγησε σε ένα δωμάτιο, όπου μετέβησαν και οι άλλοι δύο και άρχισαν και οι τρεις μαζί να το χτυπούν».

Να σημειωθεί, τέλος, πως ο 17χρονος είχε ζητήσει μετά τη λήξη της σύμβασής του να μείνει για δυο-τρεις μέρες στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί. Πρόκειται, σύμφωνα με τον κ. Βοργιά, για παιδί μονογονεϊκής οικογένειας, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο πρόεδρος του ΕΚΗ δηλώνει αποφασισμένος από σήμερα να προβεί σε όλες τις ενέργειες, προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι φερόμενοι ως δράστες.

Πηγή:neakriti.gr

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads