30/9/2018 20:05

Η Πελοπόννησος επλήγη το μεσημέρι του Σαββάτου με προβλήματα να καταγράφονται σε Μάνη, Καλαμάτα, Άργος, Ξυλόκαστρο και Κιάτο. Λιγότερα προβλήματα σην ανατολική Στερεά Ελλάδα και την Αττική – Την ίδια στιγμή που η κακοκαιρία συνεχίζεται και στην περιοχή Λίμνης – Μαντουδίου αλλά και στην περιοχή του Θεολόγου της Φθιώτιδας και επεκτείνεται μάλιστα και στη Βόρειο Εύβοια, το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην τύχη των τριών αγνοουμένων.

Τρεις αγνοούμενοι στην Εύβοια, πάνω από 1.300 περιστατικά που επενέβη η Πυροσβεστική, προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων και σοβαρές ζημιές, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός των έντονων καιρικών φαινομένων που συνεχίζονται και κατευθύνονται βόρεια και ανατολικά, με ισχυρές βροχές και ανέμους έως και 9 μποφόρ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έκανε το μεσημέρι ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Ταφύλλης, θα κηρυχτούν άμεσα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία, ενώ για την Αττική παραμένει η πλήρης ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού, για βροχές οι οποίες κατευθύνονται διαστήματα μπορεί να είναι ισχυρές.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads