12/9/2018 20:14

Με δύο Χρυσά Βραβεία, στην κατηγορία φαρμακευτικές επιχειρήσεις διακρίθηκε η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ABEE στην διοργάνωση «Healthcare Business Awards 2018».

Η DEMO ABEE τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο στην ενότητα ΑΝΑΠΤΥΞΗ για την κατηγορία ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και αντίστοιχα με το Χρυσό Βραβείο στην ενότητα ΑΝΑΠΤΥΞΗ για την κατηγορία ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ. Εκ μέρους του Δ.Σ της DEMO ABBE, τα βραβεία παρέλαβαν οι κ.κ Βασίλης Παρετζόγλου, Διευθυντής Εταιρικής Ανάπτυξης και Θάνος Μυτιληναίος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού.  

Στις ομιλίες τους ανέφεραν  μεταξύ άλλων: Βασίλης Παρετζόγλου, Διευθυντής Εταιρικής Ανάπτυξης DEMO ABEE «Μένουμε Ελλάδα, επενδύουμε στην Ελλάδα και νομίζω ότι αυτό που κάνουμε στη DEMO τα τελευταία χρόνια το αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι έχουμε δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής ενεσίμων προϊόντων στην Ευρώπη, μία οικογένεια 900 περίπου εργαζομένων, μία εταιρεία με παραγωγική βάση στην Ελλάδα αλλά ισχυρό διεθνές αποτύπωμα, εξαγωγές σε 90 περίπου χώρες και συνεργασίες με διεθνείς φαρμακευτικές εταιρείες οι οποίες μας επιτρέπουν να διαθέτουμε πλέον στην Ελλάδα, πέρα από τα γενόσημα φάρμακα μας, καινοτόμες θεραπείες, βιολογικά προϊόντα, φάρμακα για χρόνιες ή σπάνιες παθήσεις, τα οποία σώζουν ζωές. Πολύτιμο αρωγό σε όλα αυτά έχουμε το προσωπικό μας για αυτό και  στους ανθρώπους μας  αφιερώνουμε αυτό το βραβείο σήμερα.» 

 Θάνος Μυτιληναίος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού DEMO ABEE

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την Κριτική Επιτροπή για την τιμή που μας έκανε.  Είναι ένα βραβείο που οφείλεται στη δέσμευση της Διοίκησης, της οικογένειας Δέμου για τη φροντίδα των ανθρώπων μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού για τη δουλειά που έκαναν όλον αυτόν τον καιρό και όλους τους ανθρώπους της DEMO. Όλα γίνονται  για αυτούς, με αυτούς και πρωτίστως χάρις σε αυτούς.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads