31/7/2018 12:23

Άρχισε στις 6 το πρωί ο μεγάλος ραδιομαραθώνιος, με τη συμμετοχή όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Κύπρου, για ανακούφιση των πυρόπληκτων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Η αλληλεγγύη είναι μια λέξη με πολύ μεγάλη αξία. Η αξία της έγκειται στην βοήθεια, τη συμπαράσταση και την προσφορά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Το αίσθημα ενότητας όμως μεταξύ ανθρώπων, εταιρειών, τραπεζών και μέσων μαζικής ενημέρωσης, με τόσο διαφορετικά συμφέροντα αλλά με κοινό στόχο, είναι η ουσία.

Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι 2 μεγαλύτερες τράπεζες της Κύπρου, Μη Κερδοσκοπικοί οργανισμοί (NGO’s), επιχειρήσεις και ιδιώτες, υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Εθελοντισμού, ενώνουν δυνάμεις και διοργανώνουν παγκύπριο έρανο.

Από τις 06.00 το πρωί της Τρίτης 31 Ιουλίου 2018, το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ έδωσε το έναυσμα για την έναρξη ραδιομαραθωνίου προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα.

Στο studio του Κρατικού Ιδρύματος βρίσκονται παρουσιαστές από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, ραδιοφωνικοί παραγωγοί από όλα τα παγκύπρια ραδιόφωνα,  ηθοποιοί και καλλιτέχνες, προκειμένου να συνδράμουν στη συγκέντρωση χρημάτων.

Ταυτόχρονα από την Τρίτη έως και την Παρασκευή 03 Αυγούστου, από τα υποκαταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας και τη Τραπέζης Κύπρου, οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τη συνεισφορά τους.

Η εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό Κήπο, δίπλα στη Βουλή των Αντιπροσώπων, την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018, από τις 17 έως και τις 23.00, όπου κυπριακά συγκροτήματα θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στους πυρόπληκτους της Αττικής.

Η είσοδος στη συναυλία θα είναι δωρεάν. Στο χώρο ωστόσο θα συγκεντρώνονται χρήματα, μέσω εισφορών στο περίπτερο του Hope for Children, ενώ θα πωλούνται ποτά και τρόφιμα, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν για την ανοικοδόμηση υποδομών δημοσίου συμφέροντος για τα παιδιά (ενός ορφανοτροφείου, ενός πάρκου ή ενός σχολείου, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα για την συγκεκριμενοποίηση του project).

Όλα τα έσοδα, όχι τα καθαρά, θα δοθούν στο Hope for Children, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ανακατασκευή του κτηρίου, που από κοινού με τις τοπικές ελληνικές αρχές, θα επιλεγεί.

Η ανάγκη να είμαστε κάτι παραπάνω από αυτό που μπορούμε, για να δώσουμε στα παιδιά αυτό που αξίζουν, έφερε πολύ κόσμο μαζί και ελπίζουμε ακόμη περισσότερους, τις επόμενες ημέρες.

#StandByGreece με Βίσση και Ρέμο στον Δημοτικό Κήπο

Τρίτη 31 Ιουλίου, Δημοτικός Κήπος, Λευκωσία – Από τις 17 έως τις 23.00

Τα χρήματα για την ανακατασκευή θα διαχειριστεί το Hope for Children.

Τον ραδιομαραθώνιο οργανώνει, φιλοξενεί και συντονίζει το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ.

Στη σκηνή θα ανέβουν οι: 

17:00- 18:00 Theo & Alex
18:00 – 19:00 OnTour
19:00 – 20:00 Cashiers (Band)
20:00- 21:00 Neon Knights
21:00 – 22:00 The Boots
22:00 – 23:00 Fuse

Την ίδια ώρα, η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος στηρίζουν ενεργά αυτή την Πανμηντιακή προσπάθεια για ανοικοδόμηση υποδομής δημοσίου συμφέροντος για παιδιά στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής. 

Έτσι, οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν την Τρίτη 31/7 στην συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας! 

 
Εισφορές θα γίνονται στα υποκαταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Κύπρου από την Τρίτη 31 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 03 Αυγούστου καθώς και στο περίπτερο του Hope for Children την Τρίτη 31 Ιουλίου κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της συναυλίας.
Κουπόνια αξίας €1, €2, €3 θα αγοράζονται από τα σημεία πώλησης και θα εξαργυρώνονται στα περίπτερα του συναυλιακού χώρου.

Ο χώρος παραχωρήθηκε αφιλοκερδώς από τον Δήμο Λευκωσίας.

Πηγή: philenews


  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads