19/4/2018 15:00

Ψυχοθεραπευτής των βορείων προαστίων της Αττικής εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης σε ακριβά μαγαζιά και στα σαλόνια της κοσμικής Αθήνας.

Ο «σύμβουλος ψυχικής υγείας», όπως είναι η ακριβής ιδιότητά του, έβρισκε πελάτες, στους οποίους πρότεινε νέες ψυχοθεραπευτικές μεθόδους που περιλάμβαναν τη χρήση κοκαΐνης. Οι πελάτες, ανάμεσά τους πολίτες υπεράνω υποψίας, δεν γνώριζαν ότι οι ουσίες που συστήνει ο ψυχοθεραπευτής είναι ναρκωτικά.  Οι «συνεδρίες» γίνονταν σε σπίτι των βορείων προαστίων.

Ο ψυχοθεραπευτής έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με ακόμα 12 άτομα, τα οποία ανήκαν σε τρία διαφορετικά κυκλώματα διακίνησης κοκαΐνης που συνδέονταν μεταξύ τους. Στην ίδια οργάνωση με τον «σύμβουλο υγείας» ανήκε 35χρονος, ο οποίος μαζί με την Ελληνίδα συνεργάτιδά τους, αναλάμβανε να πουλάει κοκαΐνη σε μερικά από τα πιο πολυτελή νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας. Μάλιστα, προμήθευαν με μεγάλες ποσότητες τα καταστήματα τις ημέρες που είχαν πάρτι.

Για την καλοκαιρινή περίοδο τα κυκλώματα προετοιμάζονταν για χρυσές δουλειές καθώς θα μετακόμισαν στη Μύκονο. Η συνεργάτιδα του 35χρονου αρχηγικού μέλους που έκανε τις συνεννοήσεις με τα κλαμπ έφυγε από την Ελλάδα για τις ΗΠΑ στον περασμένο Οκτώβριο.

Οι αστυνομικοί με μια συντονισμένη επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Αττικής στις 16-4-2018 συνέλαβαν τα μέλη των τριών πυρήνων της οργάνωσης, δικογραφία σχηματίστηκε και σε τέσσερα άτομα που είναι ήδη έγκλειστοι των Φυλακών Αμφισσας και Κορυδαλλού ενώ αναζητούνται 3 επιπλέον μέλη της σπείρας.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads