11/4/2018 18:52

Στην καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ είχε απαντήσει μέσω facebook ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας ότι «η αν. διοικήτρια του νοσημάτων θώρακος που ενσωματώθηκε στον Άγιο Αντρέα εκτελεί χρέη υποδιοικητή του νοσοκομείου, καθώς η υποδιοικήτρια του Αγ. Αντρέα είναι σε άδεια κυήσεως και ανατροφής τέκνου εδώ και πολύ καιρό».

Τη σκυτάλη πήρε το Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, που σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι το θέμα «απασχόλησε πάρα πολλούς σε πανελλαδικό επίπεδο, εκτός βεβαίως από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, όπου ακόμη επικρατεί σιωπή. Στάση που σαφώς μας αφήνει να πιστέψουμε ότι όλα αυτά τα γνώριζαν και ότι οι επιλογές τους ήταν συνειδητές, όπως πιθανά σχετική και συνειδητή να είναι και η καθυστέρηση που παρατηρείται για τον νέο ενιαίο οργανισμό του Νοσοκομείου μας, προκειμένου να διατηρήσουν την έμμισθη θέση του εν λόγω στελέχους τους, για την αναγκαία και απαραίτητη γι΄ αυτούς κομματική δουλειά, στο χώρο του Νοσοκομείου».

Έγραψε στο facebook ο κ. Πολάκης:

Ο «χολερικος» του συνδικαλισμού ξαναχτύπησε, προσπαθώντας να κερδίσει ενα λεπτό δημοσιότητας απο τα βοθροκαναλα και να δικαιολογήσει την ύπαρξη του .Μετα την τούρτα στο Μαξίμου εβγαλε μια εμετική ανακοινωση για την υποδιοικητρια του νοσημάτων θώρακος της Πατρας. ΑΚΟΥ λοιπον ξεγιβεντισμα του συνδικαλισμου:

Η Αναπλ διοικητρια του νοσημάτων θώρακος που ενσωματώθηκε στον άγιο Αντρέα εκτελεί χρέη υποδιοικητή του νοσοκομείου καθώς η υποδιοικητρια του Αγ Αντρέα ειναι σε άδεια κυήσεως και ανατροφής τέκνου εδω και πολύ καιρο !!!! Καταλαβες ξεγιβεντισμα του συνδικαλισμού Γιαννακο;;;;ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ …….Ειναι σκληρό να μην μπορείς να τάξεις διορισμούς πιά, αλλα θα μάθεις να ζεις με αυτο!!

Απαντά το Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας:

«Κανένας λοιπόν δεν βγήκε να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις», συνεχίζει η ανακοίνωση, «ή έστω να την υπερασπιστεί, εκτός από την ίδια με τις αοριστολογίες της και τις απειλές της. Μοναδική εξαίρεση ο κ. Πολάκης, που μέσω facebook, με μια υβριστική ανάρτησή του που δεν τιμά έναν υπουργό και έναν πολιτικό που θέλει να λέγεται “αριστερός”, απαντά, όχι στα καταγγελλόμενα και δυστυχώς συλλαμβάνεται ψευδόμενος».

”ΨΕΥΔΕΤΑΙ λοιπόν ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ο Κος Πολάκης, με την αναφορά του για την άδεια κύησης του Υποδιοικήτριας του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, η οποία σημειωτέον μέχρι και την ημέρα της ανάρτησης του Κου Πολάκη λειτουργούσε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η υποδιοικήτρια του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, ΑΔΕΙΑ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ την επόμενη, δηλ την ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ το μεσημέρι.

Πέρα από ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ, ο Κος Πολάκης συλλαμβάνεται και ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ, όχι τόσο για την άδεια ανατροφής που δεν υφίσταται, όσο για την αντικατάσταση που επικαλείται με περίσσεια θράσους. Για την αποκατάσταση της αλήθειας, βάσει της κείμενης νομοθεσίας, τήν απουσιάζουσα Υποδιοικήτρια την αντικαθιστά ο Διοικητή και μόνον αυτός και όχι η Υποδιοικήτρια του ΝΝΘώρακος, που οι αρμοδιότητές της είναι περιορισμένες και έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνον με το έν λόγω Νοσοκομείο το ΝΝΘώρακος, που εδώ και ένα χρόνο δυστυχώς δεν υφίσταται πλέον”.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads