10/3/2018 14:42

Η μαύρη τρούφα περιέχει αρκετή ποσότητα και άριστη ποιότητα πρωτεΐνης και αμινοξέων, αρκετές φυτικές ίνες, μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία σε υψηλές συγκεντρώσεις όπως κάλιο, φώσφορο, σίδηρο, ασβέστιο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγνήσιο, νάτριο, αλλά και βιταμίνες (Β1, Β2, Β3, Β12, D).

H γαστρονομική και η θρεπτική της αξία την κάνουν ένα από τα πλέον περιζήτητα εδέσματα παγκοσμίως. Της αποδίδονται, θεραπευτικές δράσεις κατά των μυϊκών και αρθριτικών πόνων (λόγω του καλίου) και των υψηλών επιπέδων χοληστερόλης (λόγω του παντοθενικού οξέος).

Μπορείτε να την απολαύσετε σε ιδιαίτερες οικογενειακές στιγμές, όπως στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή του Αγίου Βαλεντίνου, εκτινάσσοντας γευστικά το φαγητό.

Η γεύση της είναι πολύ έντονη και αρκεί μια μικρή ποσότητα για να δώσει τόνο στο φαγητό και να μετατρέψει μια κοινή συνταγή σε μοναδική απόλαυση.

Τρόποι χρήσης:

Μαγειρική: Προσθέστε μία ελάχιστη ποσότητα στα φαγητά σας.

Μυϊκών και αρθριτικών πόνων: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα από το λάδι μαύρης τρούφας στην περιοχή που εντοπίζετε το πρόβλημα κάθε πρωί, μεσημέρι και βράδυ.

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads