8/3/2018 16:57

Ξεκίνησε στην Ολομέλεια η συνεδρίαση με αντικείμενο τη συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτάσεως που έχουν καταθέσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και 73 βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για ενδεχόμενη τέλεση του αδικήματος της απιστίας περί την υπηρεσία σε συνδυασμό με τις διατάξεις περί καταχραστών του δημοσίου χρήματος, από τους Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη, σχετικά με την τιμολόγηση φαρμάκων και την αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης.

Η συζήτηση, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, αναμένεται να είναι πολύωρη και θα ολοκληρωθεί με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών και τη μυστική ψηφοφορία σε τρεις διαφορετικές κάλπες.

Αυτή τη στιγμή στο βήμα είναι ο κ. Πολάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε αναφορά για το νοσοκομείο Σαντορίνης λέγοντας τα εξής:

”μας κατηγορείτε για το νοσοκομείο Σαντορίνης που το βάλαμε σε λειτουργεία μετά από χρόνια και κάνετε κριτική ότι βάλαμε ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ στην διοίκηση του νοσοκομείου, εμείς χτυπάμε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο παραδίπλα που ανήκει σε γνωστό Όμιλο Νοσοκομειακό και σε γνωστό Έλληνα επιχειρηματία. Mας κατηγορείτε ότι χτυπάμε την φαρμακοβιομηχανία αλλά εμείς απλά θέλουμε διαφάνεια”.

Επίσης ο Αν. Υπουργός έκανε αναφορά στον κ. Στουρνάρα και στη συζυγό του για παράνομα κονδύλια όπως και για τον πρώην Πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόδωρο Παπαδημητρίου. Ακόμη συμπλήρωσε πως με τον κ. Ξανθό είναι πλέον αδέρφια και ότι κάνει ο ένας το γνωρίζει ο άλλος.

Της Δήμητρας Γιώτη

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads