5/3/2018 17:42

Ο Θεόδωρος Δρίτσας (ΣΥΡΙΖΑ) εξελέγη πρόεδρος της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Novartis. Αντιπρόεδρος της επιτροπής εξελέγη ο Γ. Λαζαρίδης (ΑΝΕΛ) και γραμματέας η Παναγιώτα Κοζομπόλη (ΣΥΡΙΖΑ).

Δηλώσεις παραχώρησαν οι Μάκης Βορίδης και Θεόδωρος Παπαθεοδώρου από το περιστύλιο της Βουλής αναφορικά με την Προανακριτική Επιτροπή για τη διερεύνηση των τυχόν ευθυνών των εμπλεκόμενων πολιτικών προσώπων στο ζήτημα Novartis.

«Προσερχόμαστε σήμερα στη Προκαταρκτική με καθαρό σκοπό “όλα στο φως”, με πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης για να αποκαλυφθεί το μέγεθος του ζητήματος αλλά και η σκευωρία» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, αποφεύγοντας εντέχνως τη λέξη «σκάνδαλο». Πρόσθεσε δε ότι η Επιτροπή θα ασκήσει πλήρως αρμοδιότητες με την εξέταση προστατευομένων μαρτύρων.

«Είναι σημαντικό να μη σπιλώνονται πολιτικοί που ενόχλησαν την κυβέρνηση. Λέμε στην κυβέρνηση να μη κρύβεται πίσω από νομικούς τακτισμούς και να ασκήσει η Βουλή τα καθήκοντα της» κατέληξε.  

Ο κ. Παπαθεοδώρου της ΔΗΣΥ δήλωσε: «Να μην αφήσουμε καμία σκιά και να μην αναλωθούμε στην αρμοδιότητα, αλλά να βγουν “όλα στο φως”» 

της Δήμητρας Γιώτη

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads