13/2/2018 15:13

Έκτακτη συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα στα γραφεία της ΝΔ με αφορμή την υπόθεση Novartis, η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη και οι τομεάρχες Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης και Δικαιοσύνης, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Μεταξύ άλλων ειπώθηκαν τα εξής:

Μάκης Βορίδης: Δεν περιγράφονται αδικήματα στην πρόταση της πλειοψηφίας για την προανακριτική.Ο χρόνος της προανακριτικής θα είναι βραχύβιος και θα αναπεμφθεί στη δικαιοσύνη συμπλήρωσε ο Ν. Παναγιωτόπουλος.Για συγκάλυψη των κατηγοριών κατά του Παναγιώτη Κουρουμπλή μίλησε η Μαρία Σπυράκη.

Επίσης εκ των κυριότερων σημείων της συνέντευξης τύπου:

”Η Νέα Δημοκρατία είπε εξ αρχής: Όλα στο φως.Η Νέα Δημοκρατία λέει ΝΑΙ στη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης της Novartis.

Είναι φανερό ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα είναι να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Έτσι ο ίδιος και οι Υπουργοί του παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη και ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα και όταν έρχεται η ώρα της κρίσεως αυτή η ίδια πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καταθέτει στη Βουλή πρόταση για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής ώστε να διερευνηθεί η αρμοδιότητα του Σώματος της Βουλης. Θέτει στη Βουλή νομικά ερωτήματα, λες και η Βουλή είναι ερευνητικό ινστιτούτο. Αυτή η πρόταση για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής, ούτε αδικήματα περιγράφει, ούτε πρόταση για άσκηση δίωξης περιλαμβάνει. Το μόνο που περιλαμβάνει είναι την επιχείρηση συγκάλυψης των κατηγοριών κατά του κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Η Νέα Δημοκρατία λέει όλα στο φως”. 

Της Δήμητρας Γιώτη

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads