8/2/2018 18:15

Με αστεία ξεκίνησε τη δεύτερη του κατάθεση ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία.

«Έχω φοβερό λουμπάγκο από χθες, αλλά δεν μπορώ να πάρω Voltaren για προφανείς λόγους!» είπε χαμογελώντας ο Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς η εν λόγω αλοιφή είναι προϊόν της Novartis.

Κατά τα άλλα ο Άδωνις Γεωργιάδης προσκόμισε κατά την πρώτη του κατάθεση στην Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, την Τρίτη, εξουσιοδότηση, με την οποία έδινε το δικαίωμα στην Επιτροπή να προβεί σε οποιοδήποτε έλεγχο των τραπεζικών του λογαριασμών στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή.

Όπως αποκαλύφθηκε όμως από τον βουλευτή, Χάρη Τζαμακλή, η εξουσιοδότηση δεν συμπεριελάμβανε γνήσιο υπογραφής, κάτι που την καθιστά άκυρη! «Λέω ότι αυτό είναι ένα πυροτέχνημα…» είπε με νόημα ο κ. Τζαμακλής, ξεκαθαρίζοντας πως με τον τρόπο αυτόν δεν μπορεί να αρθεί το τραπεζικό απόρρητο του μάρτυρα, ενώ για τα τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού στα οποία έχει καταθέσεις ο κ. Γεωργιάδης θα έπρεπε αυτή η εξουσιοδότηση να έρθει μεταφρασμένη. Ο μάρτυρας απάντησε πως την απόφαση για τη μη έγκυρη εξουσιοδότηση την πήρε λόγω της απόφασης της Επιτροπής για άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών αναφορικά με το σκάνδαλο του «Ερρίκος Ντυνάν» και ζήτησε από το Σώμα να του φέρουν μία σχετική εξουσιοδότηση προκειμένου να την υπογράψει.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads