Στο Γ.Ν. Πειραιά «Τζάνειο» πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες με την παρουσία 270 συμμετεχόντων, η Διεπιστημονική Ημερίδα με θέμα «Επίκαιρα Θέματα Εσωτερικής Νοσηλείας Παιδιού και Εφήβου» υπό την αιγίδα της 2ης Υ.ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ και της ΕΝΕ.

Τίμησαν την Ημερίδα με τη συμμετοχή τους και την ανάπτυξη θεμάτων διακεκριμένοι επιστήμονες: Β΄ Ψυχιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ Νοσοκομείο «Αττικόν», το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Παιδοψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ και οι διοργανωτές.

Το Ιατρικό και Λοιπό επιστημονικό προσωπικό, οι ειδικευμένοι Νοσηλευτές του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος του Νοσοκομείου , και η Νομική Σύμβουλος.

 

Η παρούσα διημερίδα αποτέλεσε αφορμή για την ανταλλαγή απόψεων, την ανάδειξη καλών πρακτικών και την επισήμανση των δυσκολιών ή των προβλημάτων μεταξύ των επαγγελματιών που εργάζονται με αντικείμενο την εσωτερική νοσηλεία παιδιών και εφήβων. Τονίστηκε η αναγκαιότητα επιπλέον ανάπτυξης τμημάτων νοσηλείας εφήβων αλλά και η επικοινωνία με τα μέσα της τηλεϊατρικής μεταξύ των απομακρυσμένων υγειονομικών μονάδων με τα ήδη σε λειτουργία παιδοψυχιατρικά τμήματα της 2ης ΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ. Απώτερος στόχος η διασφάλιση της βέλτιστης νοσηλείας παιδιών και εφήβων και η προσφορά σε αυτούς των καλύτερων συνθηκών υγειονομικής περίθαλψης.

 

Απεύθυναν χαιρετισμούς:Κος Γεώργιος Αντύπας, Υποδιοικητής της 2ης Υ.ΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου.Κα Αρβανίτη Μαρία, Διοικήτρια Γ.Ν. Πειραιά «Τζάνειο».Κος Θωμάς Κοτζαδημητρίου, Διευθυντής Παιδοψυχιατρικού Τμήματος Γ.Ν. Πειραιά « Τζάνειο ». Κα Ραλλιά Ειρήνη, Δ.Ν.Υ. Γ.Ν. Πειραιά «Τζάνειο». Κος Αβραμίδης Γεώργιος, μέλος του Δ.Σ. της Ε. Ν. Ε.

 

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads