Η Φωτεινή Κούβελα, Γενική Γραμματέας Ισότητας απαντά αποκλειστικά στο www.toavriotisygeias.gr στον ΙΣΑ που νωρίτερα σήμερα απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία σχετικά με βίντεο καμπάνιας για την σεξουαλική παρενόχληση αλλά και στον ΠΙΣ που αποδοκίμασε το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο εμφανίζεται άτομο που υποδύεται τον γιατρό να πρωταγωνιστεί.

Η κ. Κούβελα δηλώνει χαρακτηριστικά ότι ”σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν σκάρτα άτομα, εμείς δεν θέλαμε να στοχοποιήσουμε τους γιατρούς αλλά να τονίσουμε την ύπαρξη κρουσμάτων σεξουαλικής παρενόχλησης.Το συγκεκριμένο βίντεο ως τυχαία ιστορία εμφανίζει γιατρό να πρωταγωνιστεί. Σε τελική ανάλυση γιατί οι γιατροί να είναι υπεράνω κριτικής;

Το θέμα είναι πολύ λεπτό και ευαίσθητο και δεν είναι δυνατό οι καταγγελίες να γίνονται επώνυμα. Πώς είναι δυνατό ο ΙΣΑ και ο ΠΙΣ να λένε ότι ποτέ δεν έχουν δεχτεί τέτοιες καταγγελίες; Ποιά γυναίκα θα δεχόταν επώνυμα να δηλώσει κάτι τέτοιο; Καθημερινά δεχόμαστε πολλές τέτοιες καταγγελίες από γυναίκες που υφίστανται σεξουαλική παρενόχληση. Εμείς λειτουργούμε με Δομές και Προγράμματα. Πραγματικά αιφνιδιαστήκαμε από την σημερινή ανεξήγητη επίθεση, η οποία είναι εντελώς άδικη”.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads