ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ο κ. Δημήτρης Ηλιόπουλος, Υπεύθυνος Κέντρου Επιχειρήσεων ΚΕΕΛΠΝΟ μίλησε στις 15.05 αποκλειστικά στο www.toavriotisygeias.gr σχετικά με τις δύο συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, η πρώτη στην Περιφέρεια Δυτικής και η δεύτερη στο Θριάσιο Νοσοκομείο με αφορμή την πρόσφατη θεομηνία στην Μάνδρα Αττικής.

Αναφορικά με την πρώτη σύσκεψη στην Περιφέρεια συζητήθηκαν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν μετά από μία τέτοια φυσική καταστροφή. Δηλαδή ειδική αναφορά έγινε στο στο δίκτυο ύδρευσης σχετικά με το πόσιμο νερό. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ακατάλληλο το νερό. Μετά από κάθε τέτοια κατάσταση ελέγχουμε το δίκτυο ύδρευσης και το αποχευτετικό σύστημα για λόγους ασφαλείας της δημόσιας υγείας.

Σχετικά με την δεύτερη σύσκεψη στο Θριάσιο Νοσοκομείο έγινε ενημέρωση για πιθανό εμβολιασμό του προσωπικού του Θριάσιου Νοσοκομείου χωρίς αυτό να έχει σχέση με τα πρόσφατα γεγονότα. Ακόμη για πιθανό εμβολιασμό του πληθυσμού, σε καθαρά προληπτικό επίπεδο όπως και για τα επιδημιολογικά δεδομένα. Έπειτα αν υπάρξουν κρούσματα γαστρεντερίτιδας οι αρμόδιες αρχές να επικοινωνήσουν με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει λάβει χώρα έως τώρα, δεδομένης της κατάστασης, δηλαδή παροχή εμφιαλωμένων νερών κλπ. 

  • Show Comments

  • Εύη Μουσελιμη

    Χρήσιμο άρθρο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads