ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ο Σωτήριος Μικρός, Υποδιοικητής του Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας μίλησε στις 16.27 στο www.toavriotisygeias.gr

Aκολουθεί αυτούσια η δηλωσή του.

Θα ήθελα να τονίσω και να ξεκαθαρίσω γιατί υπάρχει μία παρεξήγηση σε αυτό το θέμα ότι το Θριάσιο Νοσοκομείο είναι σε αυξημένη ετοιμότητα για τα περιστατικά από τη χθεσινή θεομηνία και όχι σε εφημερία. Το προσωπικό επίσης είναι σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Ακόμη λειτουργούμε έντονα σε εθολοντική δράση.

Άνθρωποι εθελοντικά ήρθαν και έμειναν ως αργά χθές το βράδυ εδώ για να προσφέρουν την βοηθειά τους. Πρόκειται για γιατρούς, νοσηλευτές και απλούς ανθρώπους. Ήταν πραγματικά συγκινητικό.

Η Διοίκηση είναι συνεχώς παρούσα και συντονίζει όλες τις προσπάθειες.

Το γενικό πρόσταγμα για να σταματίσουμε να είμαστε σε ετοιμότητα θα το δώσει η πολιτική προστασία και το ΕΚΕΠΥ που είναι οι προισταμενοί μας.

Σχετικά με τους αριθμούς έως τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι, δηλαδή έχουμε 15 νεκρούς όλοι ταυτοποιημένοι ενώ έχουν παραδοθεί 9 σοροί στους συγγενείς για την διαδικασία της ταφής.

Επίσης έχουμε 26 τραυματίες από τους οποίους οι 9 νοσηλεύονται σε θαλάμους και 1 κυρία στη ΜΕΘ .

Οι αγνοούμενοι είναι 5 έως τώρα σύμφωνα με τα στοιχεία που μας δίνει η αστυνομία. Δυστυχώς τα νούμερα μπορεί να μεταβληθούν από λεπτό σε λεπτό.

Ευχαριστώ όλους για την βοηθειά τους.

Της Δήμητρας Γιώτη

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads