Η 1η Διεθνής Έκθεση Κάνναβης στην Ελλάδα είναι γεγονός και θα λάβει χώρα στις 12-14 Iανουαρίου 2018 στο Γήπεδο Φαλήρου (Tae Know Do).

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να ενημερωθεί το κοινό για όλα τα προϊόντα και τις καινοτομίες που υπάρχουν στον τομέα της κάνναβης σε όλο τον κόσμο καθώς και τα τελευταία επιτεύγματα όσον αφορά την ιατρική, φαρμακευτική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης. Ελάτε να γνωρίσετε όλες τις καινοτόμες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κάνναβης με πολλά διαφορετικά προϊόντα και υπηρεσίες όπως:CBD(κανναβιδιόλη) φαρμακευτική κάνναβη , κλωστική κάνναβη, ατμοποιητές , σπόροι κάνναβης , καλλυντικά , κοκτέιλ – ποτά με κάνναβη και πολλά άλλα.

Οι ιδιότητες της Θεραπευτικής Κάνναβης

Ιατρική κάνναβη ονομάζουμε την κάνναβηκαι τα παράγωγά της (κανναβινοειδή) που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία μιας νόσου ή τη βελτίωση των συμπτωμάτων της. Ως ιατρική-θεραπευτική κάνναβη ονομάζουμε τόσο το ίδιο το φυτό όσο και τα φυσικά παράγωγά του εάν η χρήση τους γίνεται για θεραπευτικούς σκοπούς. Επίσης, θεραπευτική κάνναβη ονομάζουμε και την τεχνητή ή συνθετική κάνναβη που παράγεται σε εργαστήρια για ιατρικούς σκοπούς.

Η κάνναβη είναι ένα θεραπευτικό βότανο ευρείας χρήσης που το βρίσκει κανείς σε όλο τον πλανήτη και στις περισσότερες φυλετικές ομάδες, ενώ υπάρχουν αποδείξεις ότι χρησιμοποιούνταν ακόμη και πριν από 5 ή 6 χιλιάδες χρόνια.

Σήμερα, η θεραπευτική χρησιμότητα της κάνναβης και των παραγωγών της είναι αποδεδειγμένη και αποδεκτή για ένα ευρύ φάσμα παθολογικών καταστάσεων: Γλαύκωμα (ενδοφθάλμια υπέρταση), παρενέργειες της χημειοθεραπείας (ναυτία και έμετοι), άσθμα, επιληψία και σπασμοί, κατάθλιψη, άγχος, ανορεξία, άλγη προκαλούμενα από διάφορες αιτιολογίες, κακοήθεις νεοπλασίες, εξάρτηση από οπιούχα και αλκοόλ.

Πηγή:athenscannabisexpo.com

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads