της Δήμητρας Γιώτη

Το Αύριο της Υγείας επισκέφτηκε το Γ.Ν. ”Έλενα Βενιζέλου” που συνεχίζει να παραμένει στο επίκεντρο δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ με καταγγελίες, πορίσματα, φήμες και πολιτικές αντεγκλήσεις, μίλησε αποκλειστικά με τoν Διευθυντή της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Νίκο Παπαρειστίδη και τράβηξε φωτογραφίες των χώρων της Μονάδας που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για πρώτη φορά

Όλα αυτά που ειπώθηκαν περί ”χολέρας” στο Νοσοκομείο μας είναι ψευδή”, μας τόνισε ο κ. Παπαρειστίδης, συμπληρώνοντας ότι είναι ”ανυπόστατα και δεν έχουν την παραμικρή δόση αλήθειας. ”Χολέρα” δεν υπάρχει σε καμία ευρωπαϊκή χώρα”.

Σε ότι αφορά στην αδειοδότητηση της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Γ.Ν. ”Έλενα Βενιζέλου”, ο κ. Παπαρειστίδης αναφέρει πως ”η Μονάδα αδειοδοτήθηκε στις 13/10/2017 (ΦΕΚ 2837/11-8-2017) όπως και η Τράπεζα Κρυοσυντήρησης (ΦΕΚ 2864/21-8-2017). Διαθέτουμε χειρουργείο και αίθουσα ανάνηψης 6 κλινών. Αυτή η προσπάθεια είναι ένα επιστέγασμα προσπαθειών 20 ετών λειτουργίας της Μονάδας”.

Σχετικά με τις μεθόδους IVF που πραγματοποιούνται στη Μονάδα ο κ. Παπαρειστίδης μας διαβεβαίωσε πως εφαρμόζονται ”όλες οι σύγχρονες μέθοδοι της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, όπως σπερματεγχύσεις, εξωσωματική γονιμοποίηση, μικρογονιμοποίηση, κατάψυξη σπέρματος, κατάψυξη ωαρίων και κατάψυξη εμβρύων. Είναι μια σύγχρονη Μονάδα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σήμερα”.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads